White Walls – Fall Tour 2012

In aceasta toamna cad peretii cluburilor din tara!
White Walls pleaca intr-un ultim turneu inaintea lansarii celui de-al doilea album.
Piesa centrala a turneului  “White Walls – Fall Tour 2012” este chiar publicul, dorinta constantenilor fiind de mult timp aceea de a intari legatura speciala cu publicul.
Fanii White Walls vor fi rasplatiti la fiecare concert prin diverse concursuri organizate online atat cu materiale promo binecunoscute si deja apreciate, cat mai ales cu piese de pe viitorul album.

Datele turneului:
Vineri, 26 octombrieBucuresti,  Haos Venue (fostul Jukebox)
Vineri,  9 noiembrieSibiu, Bohemian Flow
Joi, 22 noiembrieBucuresti, Fabrica
Vineri, 23 noiembrieBrasov, Rockstadt
Sambata, 24 noiembrieTarguMures, VHR Pub
Duminica, 25 noiembrieCluj, Gambrinus Pub
Vineri, 30 noiembriePloiesti, Camp Rock
Vineri 14 decembrieConstanta, Goblin

Albumul de debut al trupei, “Mad Man Circus”, a aparut in octombrie 2010 la net-labelul  Asiluum.com ca download gratuit (sub licenta Creative Commons) si a fost foarte bine primit de critici si de publicul larg, primind recenzii favorabile si din afara granitelor.
White  Walls este  prima trupa din Romania care a ajuns pana acum la  festivalul ProgPower Europe  in Baarlo (NL), iar in aceasta vara, trupa a numarat participari la festivaluri precum: Best Fest 2012, Route 68, Ost Fest 2012, Ghost Fest 2012, SAM Fest Rock , etc.
White Walls  a concertat alaturi de trupe precum:  Deftones (US), Meshuggah (SE), The Ocean (DE), East Of The Wall (US), Symphony X (US),  Apocalyptica (SE), Pain of Salvation (SE), Decapitated (POL), Subscribe (HU) si multealtele.
Turneul “White Walls – Fall Tour 2012”  este organizat de catre Rock Events cu sprijinul MIG Management si  Monster Energy Romania, White Walls fiind prima trupa autohtona cu care colaboreaza brandul american.
Pentru maimulte informatii despre White Walls, contactati whitewalls official@gmail.com sau accesati pagina de facebook a trupei.

Parteneri media: JurnalulNational, ZilesiNopti, Romanian Rock Radio,Metropotam, No3.ro, mediatarget.ro, Orasulm.eu, Port.ro, Iconcert, Infomusic, Bestmusic.ro, Metalhead, Maximum Rock, b365.ro, Hai la Concert, inoras.ro, Let’s Rock, RockStage, Tilllate.com, TheBeat.ro, Urban.ro, stagereport.ro, vinsieu.ro, metalforce.ro, metal act, Rock Romania, rockpress.ro, rockout, sofresh, etc.

White Walls - Fall Tour 2012

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Post Stats
  • 338 words