Targul sporturilor si al activitatilor recreative si de dezvoltare personala

ED4Lead si Smart & Happy Child, impreuna cu partenerii sai: Primaria Municipiului Bucuresti, Directia pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti si Directia de Siguranta si Ordine Publica Bucuresti va invita la un nou eveniment, in Parcul Tineretului (din Capitala), in perioada 24-26 iulie: Targul sporturilor si al activitatilor recreative si de dezvoltare personala.

Parinti si bunici, matusi si profesori, va puteti inscrie micutii la Crosul Copiilor din data de 25 iulie. Varsta minima de inscriere in aceasta mini-competitie este de 4 ani. De asemenea, ii invitam pe parinti, alaturi de pustii lor, sa participe la Crosul Familiilor, competitie care va avea loc tot pe 25 iulie, la ora 10:00. Toti participantii de la cursele de cros sunt rugati sa ajunga in parc la ora 9 si 30 de minute. Cursele se vor desfasura in data de 25 iulie, incepand cu ora 10:00, dupa cum urmeaza:

  • Primul start – Categoria sub 5 ani si 5-6 ani – Cursa este de 500m si este destinata copiilor care vor alerga insotiti de catre parintii lor;
  • Al doilea start – Categoria 7-9 ani – In aceasta cursa vor alerga copii, dar acestia pot fi si insotiti de catre parinti. Se poate opta pentru cursa de 500m sau pentru cea de 800m;
  • Al treilea start – Categoria 10-13 ani – In aceasta cursa vor lua startul doar copii si pot opta pentru cursa de 500m sau pentru cea de 1000m.
  • Al patrulea start– Categoriile 14-18 ani si peste 18 ani- In aceasta cursa vor alerga minori si adulti pentru cursa completa – 1 tura in jurul lacului Tineretului.

Toate cluburile de dans din Capitala si nu numai, sunt invitate la competitia de dans din 25 iulie: Magic Dans. Exista si o sectiune separata pentru gradinitele care vor sa vina sa ne arate ce au invatat micutii lor la cursurile de dans sau pentru micutii carora le place sa danseze si vor sa urce pe scena si sa ne incante cu o reprezentatie proprie. De asemenea, invitam si cluburile de arte martiale si lupte sa urce pe scena si sa ne arate cate o mica particica din aceste discipline.

In plus, pe 24 iulie, vor avea loc si sesiuni de yoga, incepand cu orele 18:30, atat pentru adulti, cat si pentru cei mici, dar si o sesiune speciala parinte-copil. Pentru inscrieri la una, sau mai multe, dintre aceste competitii, trimiteti e-mail la marketing@smartandhappychild.ro sau la mirelamazareanu@gmail.com. Inscrierile in competitia de dans, la demo-urile de arte martiale si lupte, si la competitiile de cros, se pot face si direct prin aceste formulare: >>> sau aici >>> In cadrul evenimentului, veti mai putea vedea momente inedite de echitatie si veti avea chiar sansa sa calariti (daca nu ati facut-o pana acum) si sa descoperiti cateva dintre tainele acestei discipline. Toate acestea se vor desfasura duminica, 26 iulie, intre orele 10:00 – 20:00, prietenii nostri de la Politia Calare vor veni de la ora 10:00 cu 6 cai si 3 caini. Pe de alta parte, tot in cadrul evenimentului vor avea loc tot felul de ateliere de dezvoltare personala, ateliere special gandite pentru copii.

mai multe informatii>>>

Targul sporturilor si al activitatilor recreative si de dezvoltare personala

Targul sporturilor si al activitatilor recreative si de dezvoltare personala

Summary
Targul sporturilor si al activitatilor recreative si de dezvoltare personala
Article Name
Targul sporturilor si al activitatilor recreative si de dezvoltare personala
Description
ED4Lead si Smart & Happy Child va invita la un nou eveniment, in Parcul Tineretului la Targul sporturilor si al activitatilor recreative si de dezvoltare personala
Author
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Post Stats
  • 559 words
  • 3545 characters
  • 182 s reading time
  • 279 s speaking time
Link to this post:

<a href="http://www.mediatarget.ro/evenimente/culturale-si-altele/targul-sporturilor-si-al-activitatilor-recreative-si-de-dezvoltare-personala/">Targul sporturilor si al activitatilor recreative si de dezvoltare personala</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: