Breasla Actorilor ☛ Casting spectacole Commedia dell’Arte

Breasla Actorilor ☛ Casting spectacole Commedia dell’Arte

| 20 – 22 ianuarie 2020, Teatrul InDArt (Strada Coltei 44)

Breasla Actorilor organizeaza CASTING pentru 2 spectacole realizate de Massimiliano Nugnes si Robert Poiana in stilul Commediei dell’Arte, produse in parteneriat cu UNArte – Universitatea Nationala de Arte si Teatrul InDArt.

Repetițiile vor începe la sfârșitul lunii februarie, iar premiera spectacolelor va avea loc în București, în aprilie 2020.

Casting-ul se adreseaza tuturor categoriilor de actori si va avea loc in perioada 20 – 22 ianuarie 2020, la Teatrul InDArt.

Proba consta in interpretarea a 2 monoloage de cate doua minute, unul comic si unul dramatic.

Pentru inscriere, puteti trimite cv-ul + 5 fotografii la adresa de e-mail massimiliano.nugnes@breaslaactorilor.ro. Data limita pentru inscriere este 8 ianuarie 2020, iar programarea candidatilor la casting va fi anuntata pe 10 ianuarie 2020.

Vezi mai multe detalii, aici ☛

BREASLA ACTORILOR (Organizatie neguvernamentala cultural-artistica)
Instagram | Facebook | Website


Breasla Actorilor

BREASLA ACTORILOR este o organizatie neguvernamentala, de drept privat si utilitate publica, ce promoveaza valorile cultural-artistice romanesti si universale, prin mijloace de creatie și interpretare artistica.

 

Breasla Actorilor ☛ Casting spectacole Commedia dell’Arte

Breasla Actorilor ☛ Casting spectacole Commedia dell’Arte

Post Stats
  • 179 words
  • 1437 characters
  • 58 s reading time
  • 89 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/a-t-c-v-r/breasla-actorilor-casting-spectacole-commedia-dellarte/">Breasla Actorilor ☛ Casting spectacole Commedia dell’Arte</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: