Corneliu Porumboiu semneaza spotul de promovare al primului DVD din cariera trupei Vunk

Vunk, trupa al carei single, “Pleaca!”, reprezinta la ora actuala cea mai difuzata piesa romaneasca de la noi, se pregateste sa lanseze primul DVD din cariera. Dupa anul 2011, in care Vunk a castigat cate un premiu la absolut toate categoriile, la care trupa a fost nominalizata, baietii revin cu acest material video, filmat in cadrul marelui concert din Otopeni, “Vunk la Inaltime”.
Si cum tot ce se leaga de trupa trebuie sa se intample ca la carte si sa beneficieze de cea mai buna calitate, Cornel Ilie a ales sa lucreze cu unul dintre cei mai mari regizori romani, la trailer-ul noului DVD. Corneliu Porumboiu este cel care semneaza spotul de promovare al DVD-ului, spot ce va fi lansat in foarte scurt timp.

De la inceput conceptul acestui spectacol a fost si este foarte strans legat de cinema, asa ca am tinut neaparat ca trailer-ul pentru lansarea DVD-ului sa fie facut de un mare regizor roman. Corneliu Porumboiu a fost primul la care ne-am gandit pentru ca vroiam sa iasa un trailer comic, ironic si povestit foarte pe scurt. Colaborarea cu Corneliu este unul dintre cele mai importante momente din cariera noastra.“a declarat Cornel Ilie.

DVD –ul “Vunk la inaltime” se va lansa pe 29 martie, la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City, incepand cu orele 18:30.
Detalii despre modul in care fanii pot intra in posesia invitatiilor la eveniment, se vor putea gasi, in curand, pe pagina oficiala a trupei Vunk: http://www.facebook.com/VunkOfficial

Corneliu Porumboiu semneaza spotul de promovare al primului DVD din cariera trupei Vunk

Corneliu Porumboiu semneaza spotul de promovare al primului DVD din cariera trupei Vunk

Post Stats
  • 268 words
  • 1655 characters
  • 87 s reading time
  • 134 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/a-t-c-v-r/corneliu-porumboiu-semneaza-spotul-de-promovare-al-primului-dvd-din-cariera-trupei-vunk/">Corneliu Porumboiu semneaza spotul de promovare al primului DVD din cariera trupei Vunk</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: