Kilometrul Verde

Pentru prima dată în România, bicicliştii vor avea acces pe o autostradă!

Sâmbătă, pe 30 iunie, viitoarea autostradă București – Ploiești va fi doar a noastră. Se va întâmpla cu o zi înaintea deschiderii oficiale a traficului rutier pe acest tronson ce face parte din magistrala A3.

Vom porni simultan în două grupuri, din București și Ploiești, iar punctul de întâlnire va marca denumirea simbolică a acestui eveniment – Kilometrul Verde.
Pentru unicitatea și ineditul acțiunii, prin anvergura traseului propus, sperăm că vom reuşi ca în data de 30 iunie să înregistrăm un record: cel mai mare eveniment de acest gen din Romania. Ținta noastră este de aproximativ 10 mii de bicicliști.
Acţiunea se adresează tuturor categoriilor de biciclişti, atât amatori cât şi profesionişti, indiferent de vârstă, indiferent de tipurile şi performanţele bicicletelor utilizate. Și ce e cel mai important, așteptăm la acest eveniment bicicliști din toată țara!

Mai multe detalii despre eveniment pe site-ul CBB http://www.comunitateabiciclistilor.ro/comunicate-de-presa/kilometrul-verde
 
şi pe pagina de Facebook a CBB https://www.facebook.com/ComunitateaBiciclistilor

Programul evenimentului http://www.comunitateabiciclistilor.ro/node/62
 
Cum ajungi la start http://www.comunitateabiciclistilor.ro/node/59
 
Înscrierile la eveniment se fac GRATUIT pe site-ul CBB.http://www.comunitateabiciclistilor.ro/kilometrul-verde/inscriere

 

Kilometrul Verde

Kilometrul Verde

Post Stats
  • 234 words
  • 1577 characters
  • 76 s reading time
  • 117 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/a-t-c-v-r/kilometrul-verde/">Kilometrul Verde</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: