Mad Professor with Joe Ariwa & Kamal @ Berlin Club

MAD PROFESSOR with JOE ARIWA & KAMAL | 12 mai | Berlin Club
Biletele pot fi achizionate în avans de la Magazinul UMAN (P-ța Romană, Str George Enescu 30-32), începînd de Miercuri, 2 Mai.
PRESALE: 25 de RON (300 de bilete)
LA INTRARE: 35 de RON
LINE-UP:
22.00 – 23.30 > Pseudub [dub set]
23.45 – 00.30 > Irie Warriors meets Low Freq [LIVE dub set]
00.45 – 03.45 > Mad Professor with Joe Ariwa & Kamal [LIVE dub set]
04.00 – 06.00 > Dani [bass set]

MAD PROFESSOR with Joe Ariwa and Kamal | UK | Live dub set
Mad Professor, un discipol al legendarului Lee “Scratch” Perry, a fost unul din cei mai buni producători de dub/reggae al celei de a doua generații a acestei scene. Albumul său “Dub me Crazy” este unul din materialele care au ajutat muzica dub să facă trecerea în era digitală. Producțiile sale au inclus elemente electronice ce au ajutat la îmbogățirea blueprint-ului clasic de dub, adăugînd noi layere.
Mad Professor (Neal Fraser) s-a născut în 1955 în Guyana, o țară mică din America de Sud. Și-a câștigat numele, încă de mic, datorită interesului pe care îl avea în electronice, reușind să-și construiască chiar și propriul radio. S-a mutat la Londra, împreună cu familia, la vârsta de 13 ani, iar de la 19 ani a început să colecționeze viniluri. Nu a trecut mult și Mad Professor și-a construit primul pupitru de mixaj, urmînd, evident, să-și deschidă un studio în sufrageria părinților unde înregistra voci pentru noul său label – Ariwa.
Cum albumele de dub semnate Mad Professor au tot curs, nu a trecut mult timp până când numele său a depășit granițele scenei de reggae și astfel a reușit să lucreze cu artiști precum Sade, Massive Attack, the Orb, the KLF, the Beastie Boys, Jamiroquai, Rancid, Depeche Mode, Perry Farrell și mulți alții.

http://www.ariwa.com/

IRIE WARRIORS MEETS LOW FREQ | RO | Live dub set
Irie Warriors Sound este un collectiv ce promoveaza muzica și cultura dub / reggae prin selecții muzicale pornind de la piese clasice ale genului până la cele mai recente sau exclusive piese. Câmpul muzical parcurs de Irie Warriors se întinde de la roots reggae la rub a dub, de la digital dancehall la one drop și, bineînțeles, de la UK dub la dubstep.
Cei doi componenti al crew-ului, Dani (producător / operator) și Sheba (selecta și MC) împart vibrațiile pozitive și linile de bass grele ale muzici dub la fiecare eveniment, promovînd aceasta cultură în Romania.
Pe data de 12 mai Irie Warriors vor prezenta, în premieră proiectul live alături de Low Frew (Codin Orășeanu), parte a Blanoz. Low Freq aduce un plus de frecvențe joase, sunete prelucrate, bași și delay-uri sunetului Irie Warriors.
https://www.facebook.com/IrieWarriors
https://www.facebook.com/BlanozRO

PSEUDUB | RO | dubstep set
Pseudub, pe numele lui Liviu Irava și-a inceput activitatea de DJ în cursul anului 2008, la 2 ani după ce a intrat în contact cu scena muzicii electronice. Încă de la început a fost ghidat de un motto ce îl consideră și azi reprezentativ:
“Where words fail, music speaks”.
Seturile lui sunt preponderent deep-dark, acel subgen al dubstepului ce se bazează pe un sub-bass clean și sintetizatoare ascutite,
În momentul de față găzduiește o emisiune săptămânală de muzica electronică intitulata ”StepIn Session” ce poate fi ascultată în fiecare joi, de la orele 22.00 la Groove ON Radio.
www.mixcloud.com/pseudub

Eveniment organizat de YAZEE

Mad Professor with Joe Ariwa & Kamal @ Berlin Club, 12 mai

Mad Professor with Joe Ariwa & Kamal @ Berlin Club, 12 mai

Post Stats
  • 612 words
  • 3707 characters
  • 199 s reading time
  • 306 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/a-t-c-v-r/mad-professor-with-joe-ariwa-kamal-berlin-club/">Mad Professor with Joe Ariwa & Kamal @ Berlin Club</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: