Simplu si Alexandra Stan, castigatori la Gala Premiilor Muzicale Radio Romania Actualitati

Duminica, 26 martie, a avut loc Gala Premiilor Muzicale Radio Romania Actualitati, in cadrul careia numerosi artisti romani au fost premiati la diferite categorii.
Pe scena Teatrului de Opereta “Ion Dacian”, trupa SIMPLU a primit  premiul  “Cel mai bun artist pop dance”,  dar si premiul  “Cel mai bun album pop dance”pentru materialul discografic “Dance or Die Trying”.
In plus, in aceeasi seara, baietii de la SIMPLU au cantat in premiera piesa “Visam”, al treilea single extras de pe albumul pentru care acestia au fost premiati.
La categoria “Cel mai bun cantec pop-dance” un alt artist MediaPro Music a primit mult asteptatul trofeu. Alexandra Stan a castigat acest premiu cu piesa “Get Back (ASAP)”, pe scena evenimentului urcand, insa, managerii artistei pentru a-l ridica.  Alexandra nu a putut fi prezenta la Gala, din cauza programului extrem de incarcat, chiar in acel moment, artista aflandu-se in avion, in drum spre Mexic unde a sustinut un concert. 

Simplu si Alexandra Stan,  castigatori la Gala Premiilor Muzicale Radio Romania Actualitati

Simplu si Alexandra Stan, castigatori la Gala Premiilor Muzicale Radio Romania Actualitati

Post Stats
  • 174 words
  • 1171 characters
  • 56 s reading time
  • 87 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/a-t-c-v-r/simplu-si-alexandra-stan-castigatori-la-gala-premiilor-muzicale-radio-romania-actualitati/">Simplu si Alexandra Stan, castigatori la Gala Premiilor Muzicale Radio Romania Actualitati</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: