Syan Lion feat. Valah – Ghidare

Syan Lion feat. Valah – Ghidare

Texte: Syan Lion & Valah
Mix- Master: Diamond Records Production
Muzica: Mix& beat: Produzioni Malaroy
Video – directed by CapturS
Regia: Syan Lion

Syan Lion lansează alături de Andreea alias Valah un nou single intitulat Ghidare

Un concept al iluminării constă în a fi conștient, prezent. Un om își dezvoltă mintea, sufletul și trupul cu ajutorul unor lucruri, iar societatea este în așa fel organizată încât acel om trebuie să aibă banii pentru a putea deveni posesorul lucrurilor respective. Scopul oricărei vieți este dezvoltarea și ori ce ființă vie are dreptul de a atinge cel mai înalt nivel de dezvoltare posibil. Dreptul omului la viață însemnă dreptul de a folosi fără restricții toate lucrurile care îi sunt necesare pentru dezvoltarea sa mentală, fizică și spirituală completă.
Este foarte importantă perspectiva noastră asupra banilor, capacitatea acestora și mai ales, intenția pe care o avem în momentul în care folosim această resursă.
Cu siguranță nu banii ar trebui să fie motivul principal pentru dobândirea fericirii.
Este benefic să înțelegem ce impact au asupra vieții omenești din punct de vedere mental, astfel încât să proiectăm la nivel înalt acest circuit materializat, pentru al atrage.
Ferice de cel ce în “jungla de betoane” reușește să își mențină starea psihică și spirituală în transcendență. Conectarea cu sinele superior poate avea loc oriunde pe acest pământ, însă cu siguranță știi și tu, natura te determină, prin lipsa confortului psihic de acasă sau oraș, să te conectezi cu ceea ce ești la nivel mai concret, observându-ți mecanismul de conversare mentală, trupească și spirituală.
Fericirea este o stare exterioară care se manifestă prin dobândirea lucrurilor din exterior, bucuria este o stare interioară care se manifestă ca semn de recunoștință asupra a ceea ce înfăptuiești sau receptezi la nivel informațional.

Lumina însemnă informație, cercetarea asupra acestei afirmații va aparține. Soarele este unicul portal de lumină, planetă transmițătoare de lumină și informație, motiv pentru care a fost venerat ca zeu în antichitate de-a lungul istoriei omenirii. Fie-vă calea în lumină și ghidarea în conștientizare!

Youtube

Syan Lion feat.Valah -Ghidare (Prod.Malaroy🎵official video🎬)

Syan Lion feat.Valah -Ghidare (Prod.Malaroy🎵official video🎬)

Post Stats
  • 391 words
  • 2495 characters
  • 127 s reading time
  • 195 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/a-t-c-v-r/syan-lion-feat-valah-ghidare/">Syan Lion feat. Valah – Ghidare</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: