Trupa VUNK si-a pus ochelari de vedere!

Vunk Get SMARTI” este numele ultimului mare concert de club, sustinut de VUNK, pana in toamna. Evenimentul va avea loc pe 8 mai, in Silver Church, incepand cu orele 20:00.
Elementul special al acestui concert consta in faptul ca nicio persona nu va putea intra in club fara o pereche de ochelari, fie ei de soare ori de vedere.

Tot in aceeasi seara,  cei care isi achizitioneaza bilete VIP vor avea ocazia sa stea cu baietii de la Vunk in VIP Zone. 

Pe 8 mai este ultimul concert VUNK de club pana in toamna. Am ales ziua de marti, pentru ca acest concert se numeste VUNK GET SMARTI. Totodata, este primul nostru concert in care propunem un element de dress-code, asa ca asteptam ca toti care vin la concert sa-si aduca o pereche de ochelari. Vom filma un moment surpriza la acest concert, asa ca nu conteaza daca sunt ochelari de vedere sau de soare. Important este sa fie cu ochii in patru…la cei patru baieti de la Vunk:).” ne-a spus Cornel.

Biletele s-au pus in vanzare pe http://www.myticket.ro/ 
Va asteptam pe 8 mai, in Silver Church (Calea Plevnei nr.61), de la orele 20:00, ca sa fiti “SMARTI” alaturi de VUNK!

Trupa VUNK si-a pus ochelari de vedere!

Trupa VUNK si-a pus ochelari de vedere!

Post Stats
  • 215 words
  • 1268 characters
  • 70 s reading time
  • 107 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/a-t-c-v-r/trupa-vunk-si-a-pus-ochelari-de-vedere/">Trupa VUNK si-a pus ochelari de vedere!</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: