Vlad Gherman a inregistrat cu Holograf “SA NU-MI IEI NICIODATA DRAGOSTEA”

VLAD GHERMAN (Componentul trupei LaLa Band) A INREGISTRAT CU HOLOGRAFSA NU-MI IEI NICIODATA DRAGOSTEA” PENTRU UN EPISOD DIN “PARIU CU VIATA

Dupa succesul rasunator de care s-a bucurat LaLa Band, trupa-vedeta a serialului “Pariu cu viata”, la cel mai  mare concert din cariera, “LaLa Love”, cei douazeci de tineri continua sa-si surprinda fanii cu noi proiecte.
Cea mai recenta si inedita surpriza, consta in colaborarea dintre Vlad Gherman, bine cunoscutul membru LaLa Band, si legendara trupa Holograf.
Acestia au intrat in studio, cu cateva zile in urma, pentru a inregistra impreuna celebra piesa “Sa nu-mi iei niciodata dragostea”,  ce va aparea intr-unul dintre episoadele viitoare ale serialului “Pariu cu viata”.
A fost o mare onoare sa inregistrez alaturi de trupa Holograf, in special alaturi de Dan Bittman. In primele momente a inceput sa-mi tremure vocea, insa, dupa ce am vorbit si ne-am cunoscut mai bine, vocea mea si-a revenit si totul a decurs normal. Prima data a inregistrat Dan, dupa care eu iar pe final am stat de vorba si mi-a povestit despre noul lor album “Love Affair” si despre proiectele de viitor. A fost o experianta cu adevarat speciala din care am invatat foarte multe lucruri iar acum de-abia astept sa filmam!”, ne-a spus Vlad.
Mi-a placut foarte mult Vlad. E tanar, frumos, talentat si merita din plin sa faca parte din gasca LaLa Band.  In rest, de-abia  astept filmarile pentru Pariu cu viata” ne-a spus Dan Bittman.

Vlad Gherman a inregistrat cu Holograf “SA NU-MI IEI NICIODATA DRAGOSTEA”

Vlad Gherman a inregistrat cu Holograf “SA NU-MI IEI NICIODATA DRAGOSTEA”

Post Stats
  • 259 words
  • 1658 characters
  • 84 s reading time
  • 129 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/a-t-c-v-r/vlad-gherman-a-inregistrat-cu-holograf-sa-nu-mi-iei-niciodata-dragostea/">Vlad Gherman a inregistrat cu Holograf “SA NU-MI IEI NICIODATA DRAGOSTEA”</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: