B-FIT in the Street! Festivalul International de Teatru de Strada

B-FIT in the Street | Festivalul International de Teatru de Strada

ARCUB prezinta cea de-a opta editie a singurului festival international de teatru de strada din Bucuresti, B-FIT in the Street! Intre 9 si 12 iunie, orasul devine decor fantastic, populat de personaje neasteptate care se amesteca in multime si interactioneaza cu trecatorii. Evenimentul este parte din candidatura orasului la titlul de Capitala Europeana a Culturii – Bucuresti 2021.

B-FIT in the Street! aduce la Bucuresti 21 de spectacole de teatru, noua tari participante si sute de artisti. In fiecare seara, in Centrul istoric, Piata Universitatii sau Piata George Enescu, spectacolele nocturne vor lumina panorama orasului cu jocuri de foc si acrobatii aeriene sau cai uriasi, iar pe timp de zi, numerele interactive de teatru de strada ii vor face pe bucuresteni sa descopere o adevarata galerie de tablouri umblatoare, contese, girafe, arlechini sau balerine de dimensiuni gigantice.

Austria, Spania, Marea Britanie, Germania si Italia sunt cateva dintre tarile participante la B-FIT in the Street! 2016, o editie cu un program divers de pantomima, circ, comedie, dans, acrobatie, muzica de strada si parada, din care nu lipsesc nici reprezentatiile romanesti semnate de Teatrul Masca, numerele cu caracter educativ din Slovacia si productiile de anvergura din Franta si Olanda.

Afla mai multe despre trupele de teatru de strada participante, inregistrari video de la editiile anterioare, fotografii si caietul program pe http://www.bfitfestival.arcub.ro/. Accesul la toate reprezentatiile din cadrul festivalului este gratuit.

B-FIT in the Street! Festivalul International de Teatru de Strada

B-FIT in the Street! Festivalul International de Teatru de Strada

Post Stats
  • 252 words
  • 1732 characters
  • 82 s reading time
  • 126 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/arta-plus/b-fit-in-the-street-editia-8/">B-FIT in the Street! Festivalul International de Teatru de Strada</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: