Trailerul Iron Man 3(Omul de otel 3) lansat la Super Bowl 2013

Trailerul prezentat la Super Bowl pentru “Iron Man 3” il prezinta pe Stark intr-o situatie chinuitoare  care ii testeaza nu numai puterile sale fizice considerabile in timp ce se afla in costumul sau de Iron Man, dar, de asemenea, capacitatea lui de a lua decizii majore care necesita un timp de raspuns rapid a hotararilor instinctive si de judecata.

Iron Man 3 ii aduce din nou pe marile ecrane pe Robert Downey Jr, Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, dar si nume noi ca Sir Ben Kingsley sau Guy Pearce. Iron Man 3 se va lansa in Romania pe 3 mai 2013.

Robert Downey Jr. (Iron Man) realizeaza ca ceea ce a vazut nu este totul, ca vine mult mai mult, sau mai mulţi… Apoi il vedem spulberat la numai un gest cu mana al Mandarinului.
Se pare ca Mandarinul va fura serul bio-tehnologic Extremis inventat de Tony Stark, ser ce nu numai ca ii imbunataţea acestuia – dramatic – performanţele fizice şi mentale, dar il faceau sa capete şi un control mult mai bun asupra armurii sale de Iron Man şi a altor mecanisme. Mandarinul va elibera serul asupra populaţiei, ceea ce ii va afecta ca un virus. Ce am putea vrea mai mult de la un film Marvel?” – cinemagia.ro

 

Trailerul Iron Man 3(Omul de otel 3) lansat la Super Bowl 2013

Trailerul Iron Man 3(Omul de otel 3) lansat la Super Bowl 2013

Post Stats
  • 225 words
  • 1350 characters
  • 73 s reading time
  • 112 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/arta-plus/filme/trailerul-iron-man-3-omul-de-otel-3-lansat-la-super-bowl-2013/">Trailerul Iron Man 3(Omul de otel 3) lansat la Super Bowl 2013</a>

One Response

  1. MediaNewsTarget 06/02/2013

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: