ANYA aduce spiritul Craciunului cu piesa “Mary, Did You Know?”!

Frumoasa ANYA a intrat in spiritul Sarbatorilor de iarna si a pregatit un cantec de Craciun absolut special. “Mary, Did You Know?” este numele colindului al carui text a fost scris in 1984 de Mark Lowry iar muzica este semnata de Buddy Greene.
De-a lungul timpului, piesei “Mary, Did You Know?” i-au fost facute mai multe variante, semnate de diferiti artisti. Anya a ales-o pe cea facuta de ClayAikn, placandu-i foarte mult abordarea acestuia vis-à-vis de linia melodica.

 

Noua mea piesa  este un cover dupa “Mary, Did You Know?”, o cantare crestina absolut speciala. Imi place foarte mult acest colind pentru ca are un puternic mesaj pur crestin despre nasterea lui Iisus.” a declarat ANYA.
In luna Decembrie, Anya va face un tur de promovare a colindului “Mary, Did You Know?”, urmand ca la inceputul anului viitor artista sa-si lanseze un nou single.

ANYA aduce spiritul Craciunului cu piesa “Mary, Did You Know?”!

ANYA aduce spiritul Craciunului cu piesa “Mary, Did You Know?”!

Post Stats
  • 161 words
  • 1025 characters
  • 52 s reading time
  • 80 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/comunicate-de-presa/anya-aduce-spiritul-craciunului-cu-piesa-mary-did-you-know/">ANYA aduce spiritul Craciunului cu piesa “Mary, Did You Know?”!</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: