ANYA aduce spiritul Craciunului cu piesa “Mary, Did You Know?”!

Frumoasa ANYA a intrat in spiritul Sarbatorilor de iarna si a pregatit un cantec de Craciun absolut special. “Mary, Did You Know?” este numele colindului al carui text a fost scris in 1984 de Mark Lowry iar muzica este semnata de Buddy Greene.
De-a lungul timpului, piesei “Mary, Did You Know?” i-au fost facute mai multe variante, semnate de diferiti artisti. Anya a ales-o pe cea facuta de ClayAikn, placandu-i foarte mult abordarea acestuia vis-à-vis de linia melodica.

 

Noua mea piesa  este un cover dupa “Mary, Did You Know?”, o cantare crestina absolut speciala. Imi place foarte mult acest colind pentru ca are un puternic mesaj pur crestin despre nasterea lui Iisus.” a declarat ANYA.
In luna Decembrie, Anya va face un tur de promovare a colindului “Mary, Did You Know?”, urmand ca la inceputul anului viitor artista sa-si lanseze un nou single.

ANYA aduce spiritul Craciunului cu piesa “Mary, Did You Know?”!

ANYA aduce spiritul Craciunului cu piesa “Mary, Did You Know?”!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Post Stats
  • 161 words
  • 1025 characters
  • 52 s reading time
  • 80 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/comunicate-de-presa/anya-aduce-spiritul-craciunului-cu-piesa-mary-did-you-know/">ANYA aduce spiritul Craciunului cu piesa “Mary, Did You Know?”!</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: