Atelier de animatie stop motion | Editia a 2-a

Atelier de animatie stop motion, editia 2

 4 septembrie – 23 octombrie 2016 | Club Revdepov |  indrumarea regizorului si animatorului Serghei Chiviriga

Club Revdepov organizeaza la Bucuresti a doua editie a atelierului de animatie stop motion, in perioada 4 septembrie – 23 octombrie , sub indrumarea regizorului si animatorului Serghei Chiviriga.

Animatia stop motion inseamna crearea unui clip video prin cadre foto succesive. Nu e nevoie de cunostinte sau deprinderi anterioare, doar de o camera foto si de disponibilitatea de a trece printr-un proces: de la idee, la scenariu, la personajele din hartie sau din materiale 3D, la realizarea cadrelor si la montarea lor. E mult de lucru, asa ca motivatia si entuziasmul sunt esentiale. La finalul atelierului, participantii vor avea fiecare cate un film foarte scurt, de 30 de secunde. Clipurile finalizate la prima editie pot fi vazute in acest playlist.

Am avut cursanti de diferite varste si din diferite domenii, care au invatat cum se face un film de animatie de la zero. Am fost placut surprins sa vad filmele finale. Pentru urmatorul atelier vom incerca sa dedicam mai mult timp animatiei in timpul cursului si sa lucram asupra unei teme/povesti comune. Ca sa nu se piarda timpul intre sedinte, vom face mai multe teste de animatie acasa si le vom corecta/discuta la atelier. Astfel, animatiile finale individuale vor fi montate intr-un singur film/videoclip stop motion.” (Serghei Chiviriga)

Inscrierile se fac pana pe 25 august, pe baza de motivatie, la adresa simina at revdepov.ro. Locurile se ocupa in ordinea inscrierilor. Atelierul dureaza doua luni, are 8 sedinte de 2h, cate o sedinta pe saptamana, duminica, de la 12:00 la 14:00. Mai multe detalii aici…..

Atelier de animatie stop motion, editia 2 > 4 septembrie – 23 octombrie 2016 | Club Revdepov | indrumarea regizorului si animatorului Serghei Chiviriga

Atelier de animatie stop motion, editia 2 | 4 septembrie – 23 octombrie 2016 | Club Revdepov |

***

Serghei Chiviriga

Serghei Chiviriga este absolvent al Facultatii de Teatru. Lucreaza ca actor, regizor si animator. In 2015 a coordonat workshopurile de animatie din cadrul festivalurilor StudentFest (Timisoara), Anim’est (Bucuresti), KINOdiseea (Bucuresti), iar in 2016 a tinut primul atelier la Club Revdepov. A facut parte din numeroase proiecte de arta vizuala, cel mai provocator rol a fost cel din spectacolul „Fight Club”, iar in prezent finalizeaza scurtmetrajul de animatie „Cel mai bun client”, care va avea premiera la finalul anului.
Club Revdepov organizeaza ateliere in care creatorii primesc feedback de la antrenori implicati. Domeniile sunt scriere (proza scurta, poezie, scriere creativa in engleza, SF&F), arta (caligrafie, animatie stop motion), vorbire (comunicare, argumentare).

Post Stats
  • 393 words
  • 2715 characters
  • 128 s reading time
  • 196 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/comunicate-de-presa/atelier-de-animatie-stop-motion/">Atelier de animatie stop motion | Editia a 2-a</a>

Atelier de animatie stop motion
Club Revdepov, Str. Principatele Unite nr. 42, ap B4,Bucharest,Sector 1-040165
09/04/2016
10/23/2016
RON 450

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: