Bayer-Elevit o noua campanie indoor in reteaua ClinicTV

Bayer este prezent cu cea mai noua campanie de promovare indoor, implementata in reteaua ClinicTV, ce beneficiaza de expunerea brandului Elevit foarte aproape de consumatori. Campania Elevit este difuzata in cele 12 clinici Regina Maria aflate in Bucuresti, pe cele 50 de monitoare LCD de diferite dimensiuni, strategic amplasate in zonele de asteptare, chiar in fata clientilor.
ClinicTV emite in clinicile medicale Regina Maria, frecventate de o clientela selecta, o nisa bine definita, greu de atins de alte canale media. Programul TV are o durata de 20 minute iar formatul acestuia este special conceput si contine diverse rubrici care au ca scop captivarea atentiei clientilor, oferindu-le un mod placut de petrecere a timpului de asteptare.
Grupul german Bayer este o companie internationala ce are competente principale in domeniul sanatatii, nutritiei si al materialelor de inalta tehnologie. Produsele si serviciile Bayer sunt create in beneficiul oamenilor si in scopul imbunatatirii calitatii vietii acestora.
Produsul Elevit Pronatal detine o pozitie unica, fiind singurul produs multivitaminic care a fost testat clinic pe femei insarcinate.
Campania Elevit se desfasoara in reteaua ClinicTV din cele 12 clinici Regina Maria in perioada 26 septembrie – 30 noiembrie,  prin intermediul celor 50 de monitoare LCD de diferite dimensiuni, strategic amplasate in zonele de asteptare, chiar in fata clientilor.

Post Stats
  • 203 words
  • 1420 characters
  • 66 s reading time
  • 101 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/comunicate-de-presa/bayer-elevit-o-noua-campanie-indoor-in-reteaua-clinictv/">Bayer-Elevit o noua campanie indoor in reteaua ClinicTV</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: