„Cat de departe”, piesa formatiei Holograf, este melodia anului in topul RRA

Single-ul „Cat de departe”, interpretat de Holograf, ocupa prima pozitie in clasamentul melodiilor anului din Top Romanesc Radio Romania Actualitati (RRA). Topul a fost realizat pe baza preferintelor ascultatorilor emisiunii, prin voturi online, dar si pe e-mail sau direct la redactie.
„Cat de departe” este o piesa de dragoste care se adreseaza in special tinerilor, dovada fiind si videoclipul single-ului, filmat alaturi de o parte dintre adolescentii din LaLa Band, trupa-vedeta a serialului Pariu cu Viata, difuzat pe Pro TV.
„Suntem foarte bucurosi si maguliti ca dupa aproape un an de zile de la lansare, „Cat de departe” este in continuare in topul preferintelor ascultatorilor. Acest loc 1 in clasament inseamna ca piesa noastra va dainui in timp, pentru ca are consistenta”, a spus Edi Petrosel, tobosarul Holograf.
Piesa “Cat de departe” este al doilea single extras de pe albumul “Love Affair” al trupei Holograf, lansat la inceputul lunii aprilie a anului trecut, alaturi de MediaPro Music. Albumul, lansat la inceputul anului 2012, pe 24 februarie, in cadrul unui concert extraordinar sustinut la Sala Polivalenta, a fost vandut in peste 10.000 de unitati, Holograf primind astfel Discul de Aur.
Puteti urmari videoclipul piesei Holograf – Cat de departe aici:

„Cat de departe”, piesa formatiei Holograf, este melodia anului in topul RRA

„Cat de departe”, piesa formatiei Holograf, este melodia anului in topul RRA

Post Stats
  • 213 words
  • 1472 characters
  • 69 s reading time
  • 106 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/comunicate-de-presa/cat-de-departe-piesa-formatiei-holograf-este-melodia-anului-in-topul-rra/">„Cat de departe”, piesa formatiei Holograf, este melodia anului in topul RRA</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: