Cel mai nou single Timbaland este o colaborare cu artista romanca Daryela!

La doar 18 aniDaryela se poate lauda cu realizari la care multi artisti doar viseaza. 
Dupa cateva colaborari cu nume sonore din industria muzicala, Daryela a ajuns sa colaboreze cu Timbaland, unul dintre cei mai mari producatori din lume la ora actuala.

Fiind placut impresionat de proiect si placadu-i piesa “Lose Control”, producatorul lui Justin Timberlake a decis sa se implice iar astfel, Daryela a devenit primul artist din Europa cu care Timbaland a colaborat.

Producatorii mei Fotios Stefos si Radu Fornea il cunosteau pe Timbaland si i-au propus aceasta colaborare. Timbo a fost interesat de proiect si uite asa am ajuns aici. Inca nu realizez ca am facut un featuring cu Timbaland, parca traiesc intr-un vis frumos. In orice caz, ma simt mai increzatoare, mai puternica si gata sa cuceresc lumea !” a declarat Daryela.

Piesa Daryela feat. Timbaland se numeste “Lose Control” iar videoclipul acesteia a fost filmat in Miami, Munchen si Istanbul. Coregrafia a fost realizata de Hamza Haimami, cel care a lucrat cu Jennifer Lopez, Justin Bieber si multi altii.

Post Stats
  • 173 words
  • 1086 characters
  • 56 s reading time
  • 86 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/comunicate-de-presa/cel-mai-nou-single-timbaland-este-o-colaborare-cu-artista-romanca-daryela/">Cel mai nou single Timbaland este o colaborare cu artista romanca Daryela!</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: