Comunicat de presa – Trupa VUNK: Adevarul despre concertul de la Suceava!

Concertul pe care trupa Vunk ar fi trebuit să-l susțină în această seară la Padrino, din Suceava, va avea loc în Gradina Englezească a Universității din Suceava.

Aceasta după ce conducerea clubului a amanat semnarea contractului și plata onorariului aferent, înaintea evenimentului. “Echipa Padrino”, care clameaza in presa locala ca Vunk a încalcat o clauza de exclusivitate, a anulat concertul din cauza unor dispute locale pe care le are cu Universitatea din Suceava, unde trupa urma sa aiba o sesiune de intrebari si raspusuri, motivationala si educativa, cu studentii.

Clauza respectiva nu exista, la fel cum nu exista niciun contract semnat intre cele doua parti, asta desi Restaurantul Padrino a promovat evenimentul folosindu-se de numele si imaginea trupei Vunk. 

Trupa Vunk le cere scuze tuturor fanilor care si-au cumparat bilete la concertul de la  “Padrino”, insa, ii asteapta incepand cu ora 19.30 in Gradina Englezeasca din Campusul Univeristatii pentru un concert la care intrearea este libera.

Managementul Trupei VUNK

Trupa VUNK si-a pus ochelari de vedere!

Trupa VUNK si-a pus ochelari de vedere!

Post Stats
  • 176 words
  • 1189 characters
  • 57 s reading time
  • 88 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/comunicate-de-presa/comunicat-de-presa-trupa-vunk-adevarul-despre-concertul-de-la-suceava/">Comunicat de presa – Trupa VUNK: Adevarul despre concertul de la Suceava!</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: