Cornel Ilie a fost adus in camasa de forta pe scena Romanian Music Awards 2012!

Vineri, 8 iunie, a avut loc unul dintre cele mai mari evenimente muzicale anuale de la noi.  Music Channel, organizatorul oficial al evenimentului, a ales sa premieze industria muzicala romaneasca la Craiova, asa cum a facut-o si la alte editii precedente.

Anul trecut pe scena evenimentului RMA (Romanian Music Awards), trupa Vunk, lansa single-ul “Pleaca!” in duet cu Antonia. Momentul “Pleaca!” a fost cel mai apreciat dintre toate cele prezente la premiile anuale.  Imediat dupa seara RMA 2011, a inceput  adevarata isterie ‘Pleaca!”, piesa ajungand pe locul I in toate topurile posturilor de radio de la noi iar clipul a intrat imediat pe toate posturile tv muzicale.

Vinerea trecuta, VUNK a pregatit un nou moment, absolut special, pentru publicul craiovean, dar si pentru milioanele de telespectatori ce au urmarit in direct evenimentul pe Music Channel.

Cornel Ilie a ales sa prezinte “Scapa-ma de ea”, noul single al trupei, intrand pe scena intr-o camasa de forta, intins pe o targa. Desi, poate usor socati la inceput, toti cei prezenti la eveniment au inteles imediat ca solistul Vunk vroia sa “scape”, sa “se elibereze” de inima sa care “batea intr-una fara control”, exemplificand versurile noii piese!

Nominalizati la trei categorii, baietii de la Vunk au plecat acasa, la fel ca si anul trecut, cu premiul “Best Rock”. Trupa Vunk a spus, la primirea premiului pe scena, ca i-l dedica lui Dax, muzicianul disparut dintre noi, rapus de cancer acum cateva zile.
In foarte scurt timp, mai exact pe 18 iunie, VUNK lanseaza videoclipul single-ului “Scapa-ma de ea”, dar pana atunci, aici puteti urmari un teaser-ul oficial al piesei:
http://www.youtube.com/watch?v=EqEBMLz555M

Alti doi artisti MediaPro Music premiati in cadrul evenimentului de la Craiova au fost Alexandra Stan pentru “Best Female” si Deepside Deejays care si-au adjudecat “Best Dance” cu single-ul “Stay With Me Tonight”.

Cornel Ilie a fost adus in camasa de forta pe scena Romanian Music Awards 2012! credite foto: Catalin Mihai

Cornel Ilie a fost adus in camasa de forta pe scena Romanian Music Awards 2012! credite foto: Catalin Mihai

Post Stats
  • 330 words
  • 2141 characters
  • 107 s reading time
  • 165 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/comunicate-de-presa/cornel-ilie-fost-adus-camasa-de-forta-pe-scena-romanian-music-awards-2012/">Cornel Ilie a fost adus in camasa de forta pe scena Romanian Music Awards 2012!</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: