Cornel Ilie isi serbeaza ziua de nastere la Chisinau!

Anul acesta, Cornel Ilie isi serbeaza ziua de nastere in capitala Moldovei alaturi de colegii de trupa, unde, in acelasi timp sustine alaturi de acestia un megaconcert.

Trupa Vunk a fost ivitata special de clubul local de fotbal, Zimbru, sa sustina un recital cu ocazia aniversarii a 65 de ani de la infiintare. Dupa un sondaj facut in galeria echipei, singura trupa pe care sustinatorii clubului au dorit sa o vada live in aceasta seara, a fost Vunk.
In plus, trupa a profitat de cele cateva zile petrecute la Chisinau pentru a filma videoclipul noului single VUNK – “Scapa-ma de ea”. Alaturi de Silviu Mustatea, regizorul ce semneaza si videoclipurile pentru “Lacrimi de coniac” si megahitul “Pleaca”, Cornel Ilie & Co au pus la cale doua zile de filmare prin intreg orasul. 
Este prima data cand imi fac ziua in strainatate. Ma bucur ca in acelasi timp avem un concert important si filmam si un videoclip. Pana plec de aici trebuie sa invat neaparat cum se spune “La multi ani” in ruseste!”, a declarat Cornel Ilie.
Videoclipul piesei “Scapa-ma de ea” va fi lansat la jumatatea lunii iunie, insa pana atunci, fanii formatiei ii pot sustine votandu-i in cadrul Premiilor Romanian Music Awards ce va vor avea loc pe data de 8 iunie, la Craiova.

Vunk este nominalizata la trei categorii, “Best Rock”, “Best Live” si “Best Song”, iar link-ul de voting este urmatorul:
http://rma.1music.ro/

Videoclipul piesei “Scapa-ma de ea

Videoclipul piesei “Scapa-ma de ea

Post Stats
  • 248 words
  • 1555 characters
  • 80 s reading time
  • 124 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/comunicate-de-presa/cornel-ilie-isi-serbeaza-ziua-de-nastere-la-chisinau/">Cornel Ilie isi serbeaza ziua de nastere la Chisinau!</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: