Holograf isi amana concertele de la Sala Palatului pentru o scurta perioada de timp

Trupa Holograf este nevoita sa isi amane, pentru o scurta perioada cele doua concerte, “Cat de departe”, ce urmau sa aiba loc pe 22 si 23 octombrie la Sala Palatului. Evenimentele vor fi reprogramate pentru inceputul anului viitor, urmand ca zilele stabilite sa fie anuntate in curand.

Aceasta decizie a fost luata in urma  unor probleme de sanatate   ale solistului trupei, Dan Bittman, probleme care au fost rezolvate. Perioada de refacere este mai mare decat timpul ramas pana la concerte.

Celelalte proiecte in care trupa este implicata in prezent, se vor desfasura conform planurilor stabilite, Holograf pregatind intens lansarea urmatorului single, extras de pe albumul “Love Affair”.

“Le multumesc tuturor care mi-au trimis mesaje de sustinere, insa nu este vorba de ceva foarte grav iar problema s-a rezolvat cu succes. Ce-i drept, aceasta mica pauza o programasem dupa cele doua concerte de la Sala Palatului, insa planurile nu se potrivesc intotdeauna.” a declarat Dan Bittman zambind.

Persoanele care au achizitionat bilete la spectacole pot sa le pastreze pentru data la care vor fi reprogramate concertele.

Foto: Edward Aninaru

Post Stats
  • 176 words
  • 1156 characters
  • 57 s reading time
  • 88 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/comunicate-de-presa/holograf-isi-amana-concertele-de-la-sala-palatului-pentru-o-scurta-perioada-de-timp/">Holograf isi amana concertele de la Sala Palatului pentru o scurta perioada de timp</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: