In mini-vacanta de 1-5 mai se merge cu 4inmasina

Incepand de luni, 22 aprilie 2013, chiar de Ziua Pamantului, la adresa http://www.4inmasina.ro/ este disponibil un nou serviciu de carpooling dedicat publicului din Romania. Acest serviciu are in vedere promovarea comportamentului de impartire a masinii cu alti pasageri, cu scopul de a reduce traficul si emisiile de carbon, dar si de a diminua cheltuielile cu combustibilul sau a face parcursul drumului mai distractiv.
Astfel de servicii de carpooling (impartire a masinii in drumurile obisnuite din oras sau pe rutele externe) sunt folosite de milioane de utilizatori in tarile vest europene sau peste ocean, unde exista si benzi speciale pe autostrazi sau locuri de parcare dedicate masinilor cu mai mult de doi pasageri. Si publicul din Romania prezinta interes pentru acest gen de serviciu, dovada fiind grupurile organizate pe reteaua de socializare Facebook sau cele cateva site-uri existente.
Ce aduce diferit 4inmasina fata de initiativele existente in Romania este o platforma realizata in mod profesionist, usor de folosit, cu un inventar online complet, care include atat un website clasic, cat si aplicatii Facebook, iOS si Android. Toate acestea sunt gandite pentru ca utilizatorii din Romania sa o gaseasca usor accesibila si sa o foloseasca din ce in ce mai des, de oriunde s-ar afla.
Lucrurile se schimba rapid in modul in care calatorim si iata ca acum putem ajunge la mare in doua ore, in conditii de siguranta. Mai stim ca foarte multi oameni circulaf recvent pe anumiter ute, de cele mai multe ori fara alti oameni in masina. Tot asa, in orase oamenii cu masini folosesc zilnic acelasi traseu, la aproximativ aceleasi ore, circuland un singur om in masina.
Plecand de aici si luand in considerare evolutia fenomenului in Europa de Vest, vrem sa punem la dispozitia celor interesati un serviciu transparent si usor de utilizat(in curand serviciul va fi portat si pe terminalele mobile), in care oamenii vor putea alege cele mai bune oferte in functie de rating si experienta celor care le ofera, pentru cea mai buna experienta de drum, cu costurile cele mai mici si cel mai bun confort. .”, declara Ioana Proca, Project Manager 4inmasina.
4inmasina, probabil cel mai destept mod de a calatori, este un proiect al asociatiei cu acelasi nume, fondata in 2012, dezvoltat de catre iLeo Marketing Interactiv si avand ca partener site-ul www.stirileprotv.ro si ca sustinator Politia Capitalei.

In mini-vacanta de 1-5 mai se merge cu 4inmasina

In mini-vacanta de 1-5 mai se merge cu 4inmasina

Post Stats
  • 404 words
  • 2537 characters
  • 131 s reading time
  • 202 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/comunicate-de-presa/in-mini-vacanta-de-1-5-mai-se-merge-cu-4inmasina/">In mini-vacanta de 1-5 mai se merge cu 4inmasina</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: