Program spectacole “Breasla actorilor” luna Iulie 2021

Program spectacole “Breasla actorilor” luna Iulie 2021

Stimati spectatori,
Cu bucurie va anuntam ca programul lunii iulie a fost stabilit, iar pentru cei care doresc sa se relaxeze in timpul liber le propunem evenimentele din programul Breslei Actorilor:

Program spectacole "Breasla actorilor" luna Iulie 2021

☛ „DUCELE” – Luni, 19 iulie, ora 19:30 – Teatrul InDArt
Text si regie: Massimiliano Nugnes | Asistenta regie: Robert Poiana
Distributie: Andrei Atabay, Beatrice Rubica, Aurelian Culea, Robert Iosif, Claudia Morosanu si Alexandru Tudor Sabau

„Ducele”, o tragicomedie in stilul Commedia dell’Arte
Ce se intampla cand cea mai puternica fiinta e in pragul mortii? In lumea tenebrelor, ducele intunericului pune la cale un plan in care slujitorii si victimele sale sunt atrasi deopotriva, fara voia lor. „Ducele” vorbeste despre personaje imperfecte, cu rataciri si pacate, care insa compenseaza printr-un umor veritabil si o umanitate sincera.
Durata: 1h 30’, fara pauza.
Link eveniment ☛ https://www.facebook.com/events/572465907246429

☛ „WANTED” – Miercuri, 21 iulie, ora 19:30 – Teatrul InDArt
Text si regie: Massimiliano Nugnes
Distributie: Robert Poiana, Alexandru Tudor Sabau, Mihai Hurduc, Laura Manea, Cezara Munteanu, Massimiliano Nugnes si Alex Floroiu

„WANTED” este primul spectacol independent de Commedia dell’Arte din Romania, scris si regizat de Massimiliano Nugnes.
Textul ne vorbeste despre incapacitatea omului de a vedea dincolo de lucruri. Preocupat de propriile ganduri, frici si ambitii, omul uita sa fie om. Pantalone acuza pe nedrept, fara sa vada adevarul din fata ochilor sai, Dottore isi marita fata impotriva vointei ei, de dragul statutului social, Capitano este preocupat doar de starea lui de bine, iar Matilde e pe cale sa renunte la dragoste in favoarea libertatii. Doar personajele populare, precum Speloncina si Cannolo, desi sarace si murdare, au norocul sa traiasca in sarbatoare, prin preocupari si obiceiuri marunte, date de la natura. Dar cum, in orice poveste exista bine si rau, erou si antagonist, cineva trebuie sa indrepte lucrurile, si acela este Alfonso. Din motive nestiute, eroul dispare in noaptea balului dat in cinstea Matildei, starnind o serie de incercari si conflicte in viata celorlalti. Aparitia lui salvatoare, intr-un moment de cumpana, restabileste echilibrul comunitatii si readuce lucrurile pe fagasul lor natural.
Durata: 1h 25’, fara pauza.
Link eveniment ☛ https://www.facebook.com/events/770479820308961/

☛ „MERSUL TRENURILOR” – Duminica, 25 iulie, ora 19:30 – Teatrul Vasilache
Text si regie: Andrei Adam
Distributie: Teodora Daiana Pacurar, Robert Poiana si Alex Floroiu

„Mersul Trenurilor” este un spectacol incarcat de momente comice si dramatice desfasurate pe un fundament de teatru al absurdului. Publicul este purtat pe rand, prin situatii simple de viata, prin lumea interna a actorilor, a teatrului si prin circumstantele cu care se ciocnesc oamenii in fata deciziilor cruciale.
Problemele societatii surprinse in acest spectacol sunt cele ale manipularii, ale cursului vietii predestinate, cum se pot situa oamenii pentru a putea deciziona aspectele importante ale umanitatii si cat de mult conteaza urmarea unor principii bine puse la punct in fata tumultului pe care il confruntam zi de zi. Iubirea isi gaseste un loc important in desfasurarea actiunii, in evolutia personajelor si a conflictului din spectacol.
„Cand, in mijlocul vietii, te opresti sa vezi rostul anumitor momente, mori. Esti executat fara drept de apel. Ridica-te, nu te uita inapoi si cauta sa stabilesti tu rostul lucrurilor, altfel vei fi impuscat la fiecare trecere de pietoni, in mintea ta.” – aceasta este una din replicile finale ale lui Damian, personajul cheie al acestui text.
Poate fi ideea de esenta a intregului spectacol.
Durata: 1h.
Link eveniment ☛  https://www.facebook.com/events/413001696596697/

☛ „LUDWIG VAN BETHY” – Vineri, 30 iulie, ora 19:30 – Teatrul Vasilache
Text si regie: Andrei Adam
Distributie: Robert Poiana, Massimiliano Nugnes si Andreea Stan

Unde incepe si unde se termina familia? Unde incepe si unde se termina dorinta de a avea un copil? Cat inseamna dorinta si cat inseamna ego? Societatea ofera un cadru ideal sau cadrul existent da nota unei societati care se vrea ideala? Intrebarile acestea dau nastere unei povesti care, la randul ei, da nastere unor alte intrebari. Spectacolul LUDWIG VAN BETHY inseamna alaturarea unor principii psihologice in sfera unor oameni cu anumite trairi, traume si bagaje, fiecare cu imaginea sa distincta despre copilarie si familie.
Durata: 1h 15’, fara pauza.
Link eveniment ☛  https://www.facebook.com/events/189390709864857/

Pretul biletelor variaza in functie de categorie: 40-55 lei.
Breasla Actorilor va asteapta, cu drag, la teatru si in luna iulie!
Pentru rezervari si informatii suplimentare ne puteti contacta la: 0729.669.714 / 0765.855.702.

Pentru a participa la spectacol nu este nevoie de test sau vaccin!
Mai multe detalii despre programul Breslei Actorilor puteti gasi pe www.breaslaactorilor.ro si pe facebook sau instagram – Breasla Actorilor.

BREASLA ACTORILOR | Instagram | Facebook | Website
organizatie neguvernamentala cultural-artistica

TEATRUL INDART ☛  Strada Icoanei, nr. 86, Bucuresti
TEATRUL VASILACHE ☛  Culmea Veche, nr. 2, Bucuresti

Post Stats
  • 756 words
  • 5344 characters
  • 246 s reading time
  • 378 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/comunicate-de-presa/program-spectacole-breasla-actorilor-luna-iulie-2021/">Program spectacole “Breasla actorilor” luna Iulie 2021</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: