Raku anunta lansarea unui nou album: “O sa-ti placa “

Sambata 24 noiembrie – Bucuresti-Chaos Venue , Str. Turturele nr.11 (fostul Why Not/Jukebox) are loc lansarea noului material discografic semnat Raku.
Alaturi de el ii vom vedea pe Anda Dimitriu, pacha man si Style Da Kid,  invitati ce au contribuit la producerea acestui material impreuna cu  Slyder, Motzu, Shift, badsectorChristu, intreaga echipa Chill Brothers si multi altii..
Noul album, intitulat “O sa-ti placa “ este, dupa cum precizeaza insusi artistul, “un material in care se lupta calitatea cu cantitatea“.

Pentru a ramane la curent cu detaliile despre noul album si evenimentul de lansare ,accesati paginile:
Pagina Facebook Raku | Pagina Youtube Raku | Website Oficial Raku 
Raku a inceput sa asculte hip hop in 1993, iar un an mai tarziu, a inceput sa se antreneze pentru a performa ca MC. Prima aparitie live a lui raku a avut loc in 1995. Prima aparitie discografica se intampla in anul 1997, pe piesa “Mai multi bani mai multe probleme”, inclusa in compilatia Marpha Hip Hop 2.
Prima trupa in care a activat si a inceput sa se gandesca serios la muzica se numea Utopik (in componenta raku si Drops).
A facut parte din formatia Morometzii alaturi de care a lansat trei albume iar mai tarziu din formatia Zale, cu care a lansat “Chei Verbale” si “Respect”. Pana acum, artistul a lansat cinci materiale solo: “In mediu vitreg” (2002), “rezistenta” (2009), “emite semnale” (2011), ” in alta frecventa” (2011), “Fuzionare (remix collabos)” (2012). raku e nascut in zodia racului (de unde si numele de scena pe care si l-a ales).
Istoricul albumelor si proiectelor la care a participat raku: www.raku.ro/istoric

Biletele sunt disponibile la presale la pretul de 15 ron sau in ziua de concert la intrare la pretul de 20 Ron.
Deasemenea, va exista un nr de 50 bilete VIP la pretul de 45 Ron ce vor include accesul la concert, ultimul material discografic precum si afise in serie limitata cu autograful artistului.
De amintit faptul specificat si pe afis ca in timpul concertului filmatul de orice fel este interzis.
Parteneri media: Ziare.com,Studentie.ro, 220.ro, Metropotam.ro, Port.ro, Bro News, BestMusic, Iconcert.ro,Orasulm.eu,  TheBeat.ro, Veioza Arte, Vinsieu.ro, hiphop blog, anyplace.ro,mediatarget.ro, HypeStreet, UZR, Yazee, Beatfactor, hipmag, sofresh.ro, hailaconcert.ro,bestevent.ro, Info Music, muzicabuna.ro, hiphoparena,No3, afterhours.ro, tillate.com, urban.ro, feeder, hiphopnews.ro, etc.

Raku anunta lansarea unui nou album: “O sa-ti placa “

Post Stats
  • 380 words
  • 2514 characters
  • 123 s reading time
  • 190 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/comunicate-de-presa/raku-anunta-lansarea-unui-nou-album-o-sa-ti-placa/">Raku anunta lansarea unui nou album: “O sa-ti placa “</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: