Sore si-a lansat noua piesa “Different”

Sore iti prezinta noua sa piesa, Different,  pe care artista a tinut sa o lanseze  intr-un mod neobisnuit… din propriul living. Pentru ca nu ii place sa se conformeze regulilor, azi dimineata, Sore a realizat un scurt filmulet cu un mesaj pentru toti fanii ei si a pus singura piesa pe internet.
Eu mi-am dorit ca fanii mei sa se regaseasca in aceasta piesa si sa capete curajul de a se privi pe ei insisi, fara sa le pese de stereotipuri. De altfel, piesa are un stil care in Romania nu a fost exploatat. Este vorba de pop cu influente dance hall. Different este compusa impreuna cu HaHaHa Production. Spun impreuna, pentru ca si eu am participat la scrierea textului, iar in felul acesta am devenit cowriter-ul piesei.  In plus, noul meu single se bucura si de participarea extraordinara a lui Alex Velea,   ne-a declarat Sore.

In acest week-end, Sore a realizat si o sedinta foto pentru promovarea noii sale piese, Different. Pentru shooting, artista a ales, de asemenea, un concept diferit, iar echipa de productie i-a facut pe plac. Astfel ca, singurul outfit pentru aceasta sedinta foto a constat intr-un banner pe care apare scris  Different, artista neavand, in rest,  niciun alt articol vestimentar.
Am ales acest concept pentru sedinta foto si acest mod diferit de lansare, pentru a arata ca nu port nicio masca si ca asta sunt eu cu calitatile si cu defectele mele, a mai adaugat Sore.
Different este un single HaHaHa Production in colaborare cu MediaPro Music.
Pentru a urmari videoclipul SORE – Different: http://www.youtube.com/watch?v=Jqgol1Lg_H0
Sore pe Facebook: www.facebook.com/Soreofficial
Sore pe Twitter: http://twitter.com/MISSSORE

Sore si-a lansat noua piesa “Different” - Credite Foto: Paul Diaconu

Sore si-a lansat noua piesa “Different” - Credite Foto: Paul Diaconu

Post Stats
  • 300 words
  • 1821 characters
  • 97 s reading time
  • 150 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/comunicate-de-presa/sore-si-a-lansat-noua-piesa-different/">Sore si-a lansat noua piesa “Different”</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: