Trupa Holograf isi suspenda activitatea concertistica

Trupa Holograf isi suspenda activitatea concertistica pana la recuperarea completa a lui Dan Bittman
Dupa ce concertele Holograf, “Cat de departe”, au fost reprogramate pentru 25 si 26 februarie 2013, atat trupa, cat si echipa acesteia s-au decis sa amane si aceste doua date pana pana la recuperarea completa a solistului trupei, Dan Bittman.
“Dragi prieteni, trupa Holograf a decis să suspende atat spectacolele din 25 si 26 februarie 2013 de la Sala Palatului cat si activitatea concertistică pană cand vocea a lui Dan va reveni in totalitate la normal. Multumim tuturor fanilor nostri pentru suportul moral, pentru mesajele de incurajare si dovezile de prietenie si ii asigurăm că am luat această decizie cu gandul de a nu-i dezamăgi. Vrem să urcăm din nou pe scenă doar atunci cand vom fi siguri că spectacolul nostru va fi la fel de dinamic si de expresiv ca intotdeauna. Vor fi cateva luni de asteptare, perioadă pe care dorim să o folosim pentru pregătirea unor noi proiecte muzicale. Sperăm toti că această pauză să fie cat mai scurtă si să ne revedem sănătosi anul viitor, pe care vi-l dorim si vouă cat mai bun.” a declarat echipa Holograf.
Cei care doresc  să isi recupereze banii sunt rugati să se prezinte pană la data de 31 ianuarie 2013 cu biletul la agentia de la care a fost achizitionat.

Persoanele care au achizitionat bilete prin intermediul Oficiilor Postale semnalizate Bilete.ro, pentru recuperarea contravalorii biletelor sunt rugate să contacteze Bilete.ro la 021.311.93.23 sau la e-mail office@bilete.ro. In Oficiile Postale semnalizate Bilete.ro nu se efectuează retururi de contravaloare a biletelor.

Trupa Holograf isi suspenda activitatea concertistica pana la recuperarea completa a lui Dan Bittman

Trupa Holograf isi suspenda activitatea concertistica pana la recuperarea completa a lui Dan Bittman

Post Stats
  • 287 words
  • 1841 characters
  • 93 s reading time
  • 143 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/comunicate-de-presa/trupa-holograf-isi-suspenda-activitatea-concertistica/">Trupa Holograf isi suspenda activitatea concertistica</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: