Trupa Les Elephants Bizarres isi continua turneul de promovare

Trupa Les Elephants Bizarres isi continua turneul de promovare  cu noi concerte  in Iasi ( Dublin Pub, 28 oct) si Chisinau ( clubul Albion, 27 oct).
Trupa cu nume bizar a luat fiinta In anul 2007, reunindu-i pe Catalin Radoi (Proka) – chitara electrica si voce, Mihai Marin – bass si voce, Stefan Matei – voce si Claudiu Stirbei – tobe. In primvara lui 2008 li s-a alaturat Nicolae Cazacu (Nae) la synth. In momentul de fata, la chitara bass este Hasan Nabulsi, prezent In trupa din primavara lui 2011.
In Incercarea de a defini stilul trupei, termenul care se apropie cel mai mult este ”electro-pop-rock”. In presa prestatiile elefantilor au trecut succesiv prin disco-punk, indie-rock, indie-pop, alternative, funk-rock.
In formula actuala, trupa a debutat In toamna anului 2008, iar de atunci numarul prestatiilor live a crescut continuu, mai ales In cluburile din Bucuresti. Anul 2009 pare sa fi fost Insa anul elefantului: ”Les Elephants Bizarres” au cantat In deschiderea mai multor concerte sustinute in Capitala de trupe precum We Have Band (Marea Britanie), The Haunts (Marea Britanie), A-LIX (Argentina/Franta), Asleep In The Park (Austria), The Prostitutes (CZ).
Tot In 2009, elefantii au tropait pe scena celui mai important festival din Romania, cantand pe aceeasi scena cu Motorhead si Moby la B’ESTFEST. Trupa nu a lipsit nici de la Stufstock, Funk Rock Hotel si Underlondon.
Doua dintre piesele trupei s-au pozitionat foarte bine In topurile radio. ”Hello says the devil” a ajuns pe locul 1 la City Fm, In topul celor mai bune piese romanesti, iar ”Have No Fear” a ajuns pe 2 In topul
international la Radio Guerrilla, fiind difuzat In heavy-rotation timp de noua saptamani.
In 2010 elefantii au lansat primul lor videoclip pentru noua versiune a piesei Hello! Says The Devil. Piesa a ajuns pe primul loc in topul Radio Guerrilla unde a stationat timp de 4 saptamani. Aceasta reprezinta primul extras de pe albumul produs de Bogdan Popoiag (DJ UNU’) ce va fi lansat in toamna aceluiasi an.
Turma de elefanti a invadat www-ul, drept urmare puteti gasi prestatiile live ale pachidermelor pe youtube si puteti descarca piesele lor de pe site-ul: www.leseb.ro
Cei care vor sa fie la curent cu evenimentele din viata elefantilor bizari, se pot alatura turmei din ce In ce mai numeroase de pe MySpace si Facebook Trupa Les Elephants Bizzares a devenit faimoasa In Romania gratie piesei “Hello (Says The Devil)”, lansata In 2010. Calatoria lor muzicala a continuat cu “The Boys”, “Have No Fear” si “Smile”. La Inceputul acestei veri, baietii au lansat single-ul Nu Ma Opri, prima Incercare a elefantilor de a canta In limba romana, piesa ce va fi inclusa pe noul lor album, programat sa se lanseze In primavara lui 2013.


Official video

Pe 27 septembrie Les Elephantes Bizzares au Inceput turneul national “Nu ma opri”, care se desfasoara In orase precum Bucuresti, Sibiu, Targu-Mures, Alba Iulia, Slobozia, Iasi, Chisinau, Galati, Oradea, Brasov, Constanta.

Post Stats
  • 470 words
  • 3073 characters
  • 153 s reading time
  • 235 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/comunicate-de-presa/trupa-les-elephants-bizarres-isi-continua-turneul-de-promovare/">Trupa Les Elephants Bizarres isi continua turneul de promovare</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: