Trupa olandezo-americana Jaya the Cat revine in concert la Bucuresti

Desi anuntat initial pentru luna octombrie 2012, concertul a fost reprogramat pentru anul acesta. Vineri, 12 aprilie 2013, ora 22:00, trupa olandezo-americana Jaya the Cat revine in concert la Bucuresti.
Concertul din 12 aprilie 2013 face parte din turneul de promovare al celui de al 4-lea album al trupei THE NEW INTERNATIONAL SOUND OF HEDONISM si va avea loc in clubul Fabrica.
Desi prefera sa sustina concerte doar ca headlineri, Jaya The Cat au impartit scena cu trupe precum Sublime, Beatsteaks si Less Than Jake si au participat la numeroase festivaluri, precum The VANS Warped Tour, Lowlands, Rebellion, Pukkelpop, Ruhrpott Rodeo, Spirit Festival.
Cel de al 4-lea album al trupei Jaya The Cat, THE NEW INTERNATIONAL SOUND OF HEDONISM continua povestea inceputa de albumul anterior MORE LATE NIGHT TRANSMISSIONS – oferindu-ne un nou capitol de ascultat, de dansat si de indragostit .

JAYA THE CAT inseamna
:
Geoff LagadecVocal, chitara
David “The Germ” Germain (ex- SHADOWS FALL) – tobe, percutie, Vocal
Jordi Newcastle (ex- WEALTHY BEGGAR) – chitara, Vocal
Jan Jaap “Jay” Onverwagt (ex- GREEN LIZARD) – Bass, Vocal
Johan Van ‘t Zand (ex- MARK FOGGO) – clape
Alaturi de Jaya the Cat va concerta trupa Astero cu Florin la voce, Alex la bass, Vlad la chitara si Claudiu la tobe, Astero este o combintie proaspata, originala si melodioasa de rock alternativ, cu influente nu-metal, stoner si post-grunge. Trupa, infiintata in 2009 are la activ albumul “Voi, noi si maimutele” si EP-ul “ Visele nu mai ajung”.
Ne place sa cantam, ne place ce cantam si ne place cand si altora le place ce cantam”, declara, la unison, membrii trupei.
Numele trupei Astero provine de la o anagrama a initialelor expresiei Emotional Range Of A Tea Spoon. Expresia este ironica, dat fiind specificul versurilor trupei, bazate mai degraba pe definirea sentimentelor si gandurilor proprii, decat pe descrierea evenimentelor exterioare.
Astero poate fi urmarita pe canalele sale : Myspace | Youtube | Facebook
Ca si in 2010, Geoff si gasca ne-au avertizat ca vor ramane in club sa petreaca pana dimineata alaturi de noi!
—————–
Biletele se pot procura prin intermediul retelei Myticket,magazinele Diverta, sau direct la www.rockevents.ro la pretul de 35 Ron.Un eveniment organizat de Rock Events si sustinut de Fabrica Venue.

Trupa olandezo-americana Jaya the Cat revine in concert la Bucuresti

Trupa olandezo-americana Jaya the Cat revine in concert la Bucuresti

Trupa Astero va concerta alaturi de trupa olandezo-americana  Jaya the Cat

Trupa Astero va concerta alaturi de trupa olandezo-americana Jaya the Cat

Post Stats
  • 389 words
  • 2657 characters
  • 126 s reading time
  • 194 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/comunicate-de-presa/trupa-olandezo-americana-jaya-the-cat-revine-in-concert-la-bucuresti/">Trupa olandezo-americana Jaya the Cat revine in concert la Bucuresti</a>

One Response

  1. PurcaruCiprian 06/02/2013

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: