Trupa VUNK a cantat, in premiera, doua piese noi in Garajul Europa FM!

Miercuri seara, Garajul Europa FM a fost locul in care baietii de la Trupa VUNK, echipati ca niste veritabili piloti de curse, au dat startul unui “raliu” al celor mai bune piese din cariera trupei!

Sutele de fani prezenti in Garajul Europa FM au avut ocazia sa auda, in premiera, doua dintre noile piese Vunk ce vor fi incluse pe albumul “Nu scapa nimeni”.  Noul material discografic ce se lanseaza  pe 9 noimebrie, va putea fi gasit la fiecare chiosc de ziare impreuna cu Gazeta Sporturilor.  

“Ne-am reparat aseara in concertul de la Garaj, in sensul ca ne-am incarcat cu energie pana la sfarsitul anului, de la publicul prezent acolo. Am fost surprinsi sa vedem atatia copii si oameni peste 50 de ani care stiau toate versurile pieselor noastre.
Cine nu a fost aseara acolo….Pierderea lor, vorba uneia dintre cele doua piese, pe care le-am cantat, in premiera, in concertul din Garajul Europa FM.” a declarat Cornel Ilie.

Cele doua piese noi, “Pierderea lor” si “Fiecare”, pe care fanii VUNK au fost nerabdatori sa le auda, au starnit reactii foarte bune atat in randul publicului, cat si printre oamenii de specialitate.
 

 

Foto: Europa FM

Post Stats
  • 193 words
  • 1177 characters
  • 62 s reading time
  • 96 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/comunicate-de-presa/trupa-vunk-a-cantat-in-premiera-doua-piese-noi-in-garajul-europa-fm/">Trupa VUNK a cantat, in premiera, doua piese noi in Garajul Europa FM!</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: