Vunk lanseaza un nou single, “Asa, si?!”

Intr-o perioada in care mai toata lumea spune ca are o problema – sociala, economica sau personala, trupa VUNK lanseaza un cantec despre puterea de a spune “Asa, si?!” la orice ti se intampla.
Eu, intre doua strazi, intr-o plimbare, acum vreo zece zile, am gasit o solutie la toate ghinioanele sau momentele neplacute pe care le avem, din cand in cand: Asa, si? Mergem, intotdeauna, inainte cu zambetul pe buze si ne asteptam randul la zilele cele mai frumoase pe care le vom imparti cu oamenii cei mai iubiti din viata noastra“, spune Cornel Ilie, liderul trupei Vunk
Cornel le-a cantat pentru prima data piesa colegilor intr-o camera de hotel dupa un concert la Iasi, iar o inregistrare a distractiei lor care a fost postata pe pagina de facebook a trupei (https://www.facebook.com/VunkOfficial)  a devenit curand viral. Inspirati de succesul piesei, baietii de la VUNK au facut o varianta de lyrics video in care Cornel scrie pe cartoane versurile, rand pe rand, si completeaza cu o serie de obiecte “cu mesaj”.
Dincolo de indemnul la optimism si la a invinge greutatile, cu noua piesa “Asa si?!”, Cornel Ilie si baietii transmit un mesaj important, acela de a avea grija de cei din jurul tau, impartindu-le un gram de fericire atunci cand este posibil. Videoclipul se termina cu mesajul “Cateodata pentru fericire trebuie sa stai la coada… Cand iti vine randul, ia si pentru altii”. 
Puteti urmari aici noul lyrics video VUNK – “Asa si?!”, lansat alaturi de MediaPro Music:

Vunk lanseaza un nou single, “Asa, si?!”

Vunk lanseaza un nou single, “Asa, si?!”

Post Stats
  • 265 words
  • 1648 characters
  • 86 s reading time
  • 132 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/comunicate-de-presa/vunk-lanseaza-un-nou-single-asa-si/">Vunk lanseaza un nou single, “Asa, si?!”</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: