Zdob si Zdub a cantat la Universiada din Kazan!

Formatia Zdob si Zdub a cantat miercurea trecuta la festivitatea de închidere a Universiadei de vara de la Kazan, in Rusia. Universiada, aflata la cea de-a 27-a editie, este o importanta competitie sportiva internationala, la care a participat si o delegatie a Romaniei.
In prezenta a peste 45.000 de spectatori, dar si a prim-ministrului rus, Dmitri Medvedev, Zdob si Zdub a sustinut un recital de exceptie, asa cum si-a obisnuit fanii. Pe scena principala Kazan-Arena au mai evoluat unii dintre cei mai populari interpreti din Rusia.
Suntem onorati ca am participat la o ceremonie atat de grandioasa, o adevarata sarbatoare pentru noi toti”, a spus Roman Iagupov, solistul Zdob si Zdub.
Fanii din Romania care vor sa ii vada live pe indragitii moldoveni o pot face pe 2 august, cand Zdob si Zdub va canta la cea de-a noua editie a Festivalului Folk You! Florian Pittis, care va avea loc pe plaja din Vama Veche.
Indragitii artisti moldoveni vor canta atat piese de pe noul lor album, “Basta Mafia”, cat si alte hituri ale formatiei.
Albumul “Basta Mafia”, lansat in Romania impreuna cu MediaPro Music, contine 13 piese, printre care Moldovenii s-au nascut, Dunarea, Langa Codrii de Arama, Om cu Inima de Lemn, So Lucky si doua bonus tracks.
Artistii au lucrat timp de aproape doi ani la acest nou album de exceptie, care marcheaza majoratul formatiei, adica 18 ani de activitate.
Puteti asculta aici single-ul Zdob si Zdub – “Moldovenii s-au nascut”:

Formaţia Zdob si Zdub a cantat miercurea trecuta la festivitatea de închidere a Universiadei de vară de la Kazan, în Rusia. Universiada, aflata la cea de-a 27-a ediţie, este o importanta competitie sportiva internationala, la care a participat si o delegatie a Romaniei.

Formaţia Zdob si Zdub a cantat miercurea trecuta la festivitatea de inchidere a Universiadei de vară de la Kazan, în Rusia. Universiada, aflata la cea de-a 27-a ediţie, este o importanta competitie sportiva internationala, la care a participat si o delegatie a Romaniei.
In prezenta a peste 45.000 de spectatori, dar si a prim-ministrului rus, Dmitri Medvedev, Zdob si Zdub a sustinut un recital de exceptie, asa cum si-a obisnuit fanii. Pe scena principală Kazan-Arena au mai evoluat unii dintre cei mai populari interpreti din Rusia.

Post Stats
  • 332 words
  • 2086 characters
  • 108 s reading time
  • 166 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/comunicate-de-presa/zdob-si-zdub-a-cantat-la-universiada-din-kazan/">Zdob si Zdub a cantat la Universiada din Kazan!</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: