Scriitorul român de gotic şi dark fantasy Oliviu Crâznic, premiat de Societatea Europeană de Science Fiction şi Fantasy

Oliviu Crâznic, autorul romanului gotic …şi la sfârşit a mai rămas coşmarul, a fost premiat cu Encouragement Award la Eurocon Zagreb 2012, premiu acordat de Societatea Europeană de Science Fiction şi Fantasy.
În afara romanului (pentru care a obţinut şi Premiul Galileo 2011 pentru Cel mai bun roman), Oliviu Crâznic a mai publicat în diverse reviste şi antologii povestiri dark fantasy şi science fiction, printre acestea numărându-se şi Ultima clepsidră, nominalizată la Premiile RomCon 2012 şi Galileo 2012 pentru Cea mai bună povestire.
De asemenea, Oliviu Crâznic este cunoscut pentru faptul că în operele lui abordează teme ale literaturii universale, precum vampirii, vârcolacii sau călătoriile în timp, bazându-se pe o documentare riguroasă.
Îl felicităm pe Oliviu Crâznic şi ne bucurăm alături de el! La cât mai multe realizări internaţionale!

 

Post Stats
  • 146 words
  • 898 characters
  • 47 s reading time
  • 73 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/editorial/scriitorul-roman-de-gotic-si-dark-fantasy-oliviu-craznic-premiat-de-societatea-europeana-de-science-fiction-si-fantasy/">Scriitorul român de gotic şi dark fantasy Oliviu Crâznic, premiat de Societatea Europeană de Science Fiction şi Fantasy</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: