Aniversare 2 ani de Subcarpati @ Atelierul de Productie de Sarbatoarea Nationala a Romaniei

Vineri, 30.11.2012, inainte de a trece pe 1 Decembrie, pornim Sarbatoarea si aniversarea SUBCARPATI.
Banana Society si Atelierul de Productie prezinta traditionala petrecere de folclor contemporan si inca un an de SUBCARPATI. Programul include incalzirea si proiectiile lui Dan Basu, concert SUBCARPATI, continuare cu UFe.

In 2010, Romania a cunoscut in plan muzical genul acela de aparitie care, daca s-ar scrie un dictionar al contemporanului autohton, ar fi marcata in toata amplitudinea ei, la fel cum se evidentiaza evenimente care au schimbat cursul istoriei. Proiectul Subcarpati, coordonat de Bean MC, a fost lansat odata cu primul album care ii poarta numele. Nu numai ca s-au intalnit hip-hop-ul si turntablism-ul cu mesajele predominant sociale si cu sound-ul nostalgic – folcloric, dar s-a format un stil unitar, atat de indragit, unic si aflat la mare distanta de orice influente locale, marca Subcarpati, acum recunoscut ca underground folclor.

Subcarpati actualmente este format din Bean MC, Vali Umbra si Power pe Vinil. Vali Umbra a facut parte din trupa OSP, care aproape ca a scos un album la 20CM Records. El se pregateste de un nou album, Observatorul Baba-Novac, cu Bean la butoane. Power pe vinil, din Galati, este DJ de aproximativ 7 ani. A colaborat cu Ilogic si acum face parte din formula Subcarpati.

Subcarpati a lansat un nou album la Street Delivery #7, ”Underground Folclor”. Noul album aduce in prim-plan aceleasi valori sociale sub noul motto ”Folcloru-i oxigen pentru un popor astmatic”! Ca fiecare material Subcarpati, si Underground Folclor se poate downloada de pe site-ul www.subcarpati.com. Momentan se lucreaza la un material ”Culese din Cartier prezinta: Georgiana Manaila”. Mai multe despre acesta si despre Georgiana aici: Subcarpati. „Muzica nu trebuie confundata cu showbiz-ul”.

Celebram, aplaudam si serbam impreuna aceasta ocazie draga, de ziua Romaniei.
Programul include incalzirea si proiectiile lui Dan Basu, concert SUBCARPATI si invitatii lor, continuare cu UFe.
Pentru acces prioritar si bunatati de la bar, va puteti inscrie in aceasta aplicatie, cu link obisnuit, iar mai jos pentru mobil:
https://apps.facebook.com/509335182411744/
https://apps.facebook.com/429170297142076/
(O solutie Media Creative oferita pentru eveniment).
Gojira aduce cadou tuica de caise de pe Tandarei 215.
Artwork: Iulia Strejan (Banana Society).
Evenimentul este instigat de Ollie Gang Shop.
Intrare: 20 lei, incepand cu orele 21:00.

Aniversare 2 ani de Subcarpati @ Atelierul de Productie de Sarbatoarea Nationala a Romaniei

Aniversare 2 ani de Subcarpati @ Atelierul de Productie de Sarbatoarea Nationala a Romaniei

Post Stats
  • 386 words
  • 2651 characters
  • 125 s reading time
  • 193 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/evenimente/concerte/aniversare-2-ani-de-subcarpati-atelierul-de-productie-de-sarbatoarea-nationala-a-romaniei/">Aniversare 2 ani de Subcarpati @ Atelierul de Productie de Sarbatoarea Nationala a Romaniei</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: