CASPA & ROD AZLAN @ ZOE – Bucuresti

Unul dintre pionierii scenei Dubstep si cameleon al beaturilor de calitate, “the doppest ghost in townCaspa(Dub Police, Sub Soldiers, Fabric, Londra), figura prolifica ce se bucura de respectul si admiratia unei intregi generatii revine in Bucuresti, Sambata 16 Iunie, cu un set si o tehnica pline de energie si calitate sub magia talentului sau nativ.
Caspa va evolua pe scena alaturi de MC Rod Azlan (Best Dubstep MC/Host la Dubstep Music Awards 2011). Rod Azlan a lucrat la randul sau ca vocal cu artisti precum Rusko, Emalkay, J:Kenzo si bineinteles Caspa.

Petrecerea va avea loc la ZOE, Popa Nan #82bis (ex Safe House), care isi va deschide portile special cu aceasta ocazie. Barul promite sa fie extra-accesibil!

**********************************
CASPA & ROD AZLAN (Londra, UK)
CASPA
“the doppest ghost in town is back!”
labels: Dub Police, Sub Soldiers
official website: http://www.thedopestghostintown.com/
http://www.facebook.com/caspadubstep
http://soundcloud.com/caspaofficial
ROD AZLAN (Londra UK)
“Keep pushing the good vibes”
http://www.facebook.com/rodazlan
http://www.rodazlan.dubster.co.uk/blog/

***
DJ LIMUN (Timisoara, Romania)
http://www.facebook.com/LIMUN.OFFICIAL
http://soundcloud.com/djlimun
Limun este considerat actualmente una dintre fortele proaspete si promitatoare in zona muzicala ce se intinde de la turntablism, hip hop, glitch si pana la ghetto funk si dnb sau breakbeat. Fost membru Subcarpati, la numai 21 ani, Limun a impresionat destul incat sa colaboreze la albume pentru Kazi Ploae sau Specii, iar individual este prezent in mai toata tara la diverse petreceri, cum au fost TmBase, Delta Music Fest, Iarmaroc, seria J’ai-lectro sau Summer Jam. Limun a deschis show-uri pentru Afu-Ra, Phi Life Cypher, A Skillz, JFB, Netik, Sadat X si a avut numeroase back-to-back-uri cu DJ Sauce si K-Lu.
In afara de video-session-ul exclusiv pentru Tilllate Romania (http://ro.tilllate.com/en/news/limun-exclusive-video-for-tilllate), Limun poate fi urmarit si aici: http://soundcloud.com/djlimun sau aici: http://www.facebook.com/pages/Dj-Limun/164187983614018?ref=ts

***
DROPDREAD (Bucuresti, Romania)
http://dropdread.ro
http://soundcloud.com/dropdread
http://www.facebook.com/pages/Dropdread/260364214011358
In 2004 Dropdread a inceput ca Dj si membru de crew. A trecut in paginile sale ca promoter concepte de evenimente precum Black&White Drum&Bass(2008-2009) si Dubstep&Drumandbass Police acum Bucharest Bass Police (Dubstep Police, Therapy Sessions Bucharest, 2008 – 2012). A “copilarit” cu fostii colegi din Darkeast apoi a continuat pe drumul propriu al cultivarii pe laturile diverse ale muzicii electronice penduland actualmente intre Dubstep, Drum&Bass, Electro & EDM.
In scopul promovarii a adus in Bucuresti artisti in premiera: Dj Hype & MC Daddy Earl, Noisia, Mary Anne Hobbs, Joker&MC Nomad, Hazard, MC Jakes, Clipz, SP:MC, Bailey, Silent Witness, D-Kay, MC Wrek, TC, Bailey, Audio, Donny, Counterstrike, Dub Elements, Vengeanze si multi altii.

***
LADY RAIZAH (Dharma Creative. Bucuresti, Romania)
http://dharmacreative.ro/
http://www.facebook.com/DharmaCreative
http://www.facebook.com/pages/Lady-Raizah/371534052130
Owner DHARMA CREATIVE se numara printre primii organizatorii de acest gen din Bucuresti cat si din tara, s-a facut remarcata prin inovatie, concepte inedite si calitate.
Lady RAIZAH a inceput mai intai ca promoter/organizator. In 2007 urca pe scena, manifestind acelasi spirit creativ si plin de energie si in muzica, iar in scurt timp se face remarcata printr-un sound plin de combinatii intraznete, osciland intre Reggae, Dancehall, Dubstep si DNB.A impartit scena cu cele mai importante nume ale genului, fiind de asemenea singurul dj set invitat sa performeze in deschidere la Gentalman, la activ avand nenumarate evenimente si turnee in zona de reggae, dar DNB si Dubstep dintre care putem enumera Bong Ra, Inspector Dubplate , Jacky Murdera, Tony Anthem si multi altii.

***
BONG (Bucuresti, Romania)
labels: Rottun Recordings, Dubsaw, Betamorph, Play Me TOO, DUBcartel, Dubwar)
http://www.facebook.com/bongdub
http://soundcloud.com/bongdubstep
A semnat la Rottun(label canadian ce gazduieste nume precum Datsik, Excision si Downlink), dar asta nu mai este o noutate. Bong va figura in curand in rosterul unei agentii de calibru, semn ca munca si talentul dau roade delicioase din care asteptam si noi sa degustam in continuare.
Bong(Onet Vlad) ne pregateste un set energizant cu piese nesemnate si prospaturi proprii, asa cum ne-a obisnuit in ultima vreme.

***
HARDPLAY (Bucuresti, Romania)
http://www.facebook.com/iamhardplay
http://soundcloud.com/hard_play
Ovidiu joaca tare, iar asta o dovedeste prin creatiile sale din ultima vreme odata cu noul alias, HardPlay, ce aduce inaintea publicului un sound matur si versat. Nu se dezminte nici prin seturile sale de bucatarie frantuzeasca, daca e sa judecam dupa gust si estetica.

***
ANDREAS (Bucuresti, Romania)
Un newcommer ce promite mult, aduce un sound fresh in scena de DUB imbinand ritmurile clasice cu cele moderne.

**********************************
 www.facebook.com/pages/Rock-Events/26883477980158

 


 

CASPA & ROD AZLAN @ ZOE - Bucuresti

CASPA & ROD AZLAN @ ZOE - Bucuresti

Post Stats
  • 796 words
  • 5315 characters
  • 259 s reading time
  • 398 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/evenimente/concerte/caspa-rod-azlan-zoe-bucuresti/">CASPA & ROD AZLAN @ ZOE – Bucuresti</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: