Concert Chinawoman @ Club Why Not

Chinawoman concerteaza pentru a treia oara la Bucuresti in Club Why Not, vineri,22 februarie 2013, ora 22.00, dupa succesul din luna mai de la inaugurarea editiei Bucharest Biennale 5.
Un concert eveniment la invitatia Rock Events.
Chinawoman este Michelle Gurevich, o muziciana cu origini rusesti, nascuta in Canada. Provenind din cartierul rusesc din Toronto, fiica unei balerine si a unui inginer din Leningrad, a crescut ascultand colectia de discuri sovietice a parintilor si muzica anilor ‘70.
Cu un cerc de ascultatori extins in Austria, Franta, Elvetia si Olanda, mutarea in Berlin a fost un moment marcant pentru Chinawoman ca trupa ce concerteaza live, evoluand de la show-uri mici in Toronto, la cel de-al doilea solo show european, cu peste 800 de participanti la o aparitie. Astazi, Chinawoman poate aduna si 2000 de oameni la un concert. De alfel ea a cantat cu Patrick Wolf sau alti muzicieni de marca.
Al doilea album, Show me the face (2010) s-a inspirat din baladele europene, relevand fundatiile stilului sau. Decadent, dramatic, dar si cel mai serios, melodiile sunt simple, dar precise, iar clapele vintage si sintetizatoarele ofera o interpretare solitara a unei experiente grandioase, iar vocea din prim plan livreaza teme familiare, dar imposibil de punctat in marea de cantece europene. Un gen bazat partial pe elemente melodioase si de stil, dar mai mult o abordare specifica, fatalist-celebratorie a compozitiei de versuri.
Ultima aparitie Chinawoman, To be with others (2012) este o auditie mai fresh decat stilul emotional punctat in celelalte doua albume anterioare. Precizia similara lui Cohen este sustinuta de un beat subteran mai profund, de sintetizatoare mai grave si asemenea materialelor sale anterioare, a fost scris si inregistrat de Chinawoman la ea acasa.
Despre Chinawoman in presa internationala:
A rezista magiei cuceritoare a lui Chinawoman este in zadar…nu seamana cu nimeni si este atat de indepartata de lumea pe care o credem nesabuita, incat ea pur si simplu exista.” Felix SandalovBillboard Magazine.
Misterioasa, neinteleasa si eleganta.”  Kevin HeggeNow Magazine.
Inca de la prima nota Chinawoman iti cucereste sufletul – aceeasi melancolie care rezoneaza cu sufletul rus – si nu dispare niciodata.” Andrei BuharinRolling Stone.
Pretul unui bilet este de 40 de lei si se poate achizitiona online la http://www.rockevents.ro/ sau in numerar in Club Why Not, incepand cu data de 11 februarie 2013, ora 14.00.Biletele sunt in numar limitat.
Chinawoman: Website | Eveniment Facebook
Un eveniment sustinut de Rock Events  si Club Why Not (Str. Turturele, nr. 11, Bucuresti).

Concert Chinawoman @ Club Why Not

Concert Chinawoman @ Club Why Not

Post Stats
  • 412 words
  • 2780 characters
  • 134 s reading time
  • 206 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/evenimente/concerte/concert-chinawoman-club-why-not/">Concert Chinawoman @ Club Why Not</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: