Concert Grimus @ Club Fabrica – 7 Martie

Vineri, 7 martie 2013, de la ora 22:00, trupa Grimus  va susţine primul concert din acest an  în clubul Fabrica  din Bucureşti.
Un eveniment la invitaţia Rock Events pentru a sărbători luna femeii.
Grimus a fost considerată încă de la început ca una dintre cele mai interesante trupe ale noului val al rock-ului românesc. “Panikon” şi “Egretta”, cele două albume ale trupei au primit aprecieri din partea criticilor de specialitate, iar show-urile live pline de energie le-au adus nenumăraţi fani.
Au deschis concertele  RHCP, Placebo şi  Roxette în Romania şi au participat la numeroase festivaluri :ROCK FOR PEOPLE Festival  în  Republica Ceha, B’ESTFEST Romania, EXIT Festival  în Serbia , SZIGET Festival  în Ungaria, şi Eurosonic  în Olanda.
Despre oportunitatea de a cânta în deschiderea RHCP, trupa Grimus a declarat:
Anul acesta a fost unul extraordinar pentru noi. … o trupă cu care am crescut şi datorită căreia ne-am decis să facem muzică. Onoarea pentru noi este cu atât mai mare cu cât am fost aleşi chiar de managementul trupei”.
website | facebook | youtube

Grimus inseamna:
Bogdan Mezofi (vocal)
Valentin Rauca (chitara)
Cristian Csapo (chitara)
Lehel Kiss (clape)
Titus Vadan (bass)
Tamas Adorjani (tobe)

 

Biletele sunt disponibile la club, sau info:0732 991 711

Concert Grimus @ Club Fabrica - 7 Martie

Concert Grimus @ Club Fabrica – 7 Martie

Post Stats
  • 220 words
  • 1473 characters
  • 71 s reading time
  • 110 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/evenimente/concerte/concert-grimus-club-fabrica-7-martie/">Concert Grimus @ Club Fabrica – 7 Martie</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: