Concert HAIL! @ Safe House

Supergrupul HAIL! va concerta pentru prima data in Romania, la Bucuresti, pe data de 29 Martie 2012, incepand cu ora 20:00, in clubul SAFE HOUSE .
In cadrul concertului de la Bucuresti componenta HAIL! va fi formata din Tim Ripper Owens (ex Judas Priest), Paul Bostaph (ex Slayer & Testament). James Lomenzo (ex Megadeth) si Dave Linsk (Overkill).

Trupa a fost formata in anul 2008 de catre Andreas Kisser, Tim Ripper Owens, Dave Ellefson si JimmyDeGrasso. Acestia au avut cateva turnee in Europa si America in perioada 2009 si 2010.

Biletele pentru concertul pe care HAIL! il va sustine in Safe House vor fi puse in vanzare incepand cu data de 07 Martie, pe http://www.myticket.ro/ si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu si retelele afiliate Myticket, la pretul de 40 RON pana pe data de 29 Martie, urmand ca in ziua concertului pretul sa fie
de 50 RON.

In deschiderea concertului vor canta sarbii de la POLLUTION (thrash metal – http://www.facebook.co /PollutionThrashMetal ). Trupa a fost formata in anul 2007, abordand genul thrash metal. Acestia au lansat primul album intitulat “Modern Warfare” in anul 2010.

Clubul Safe House este situat pe strada Popa Nan, nr 82, langa Universitatea Hyperion. Mijloacele de transport cu care se poate ajunge la locatie: tramavaiele 40, 56, 55, 14, autobuzul 133, metrou (Statia Piata Muncii).
Este interzis accesul cu bauturi alcoolice aduse din afara clubului.
Event fueled by Monster Energy Romania.

Concert HAIL! @ Safe House

Concert HAIL! @ Safe House

Post Stats
  • 236 words
  • 1606 characters
  • 76 s reading time
  • 118 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/evenimente/concerte/concert-hail-safe-house/">Concert HAIL! @ Safe House</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: