Concert Taxi pentru FARA @ clubul The Silver Church

Miercuri, 11 aprilie, în clubul The Silver Church, trupa TAXI cântă pentru FARA. Concertul subintinulat ”Pentru tăcerea din ochii lor” are ca scop strângerea de fonduri pentru tinerii cu dizabilități aflați în îngrijirea Fundației FARA.
Colaborarea dintre FARA și Taxi a debutat anul trecut, odată cu concertul Ali Campbell de la Sala Palatulului. FARA este o fundaţie de caritate apărută în anul 1991, la iniţiativa unor cetăţeni britanici ca urmare a dezvăluirii condiţiilor deplorabile în care erau ţinuţi copii din orfelinatele româneşti. Fundația îşi desfăşoară activitatea sub înaltul patronaj al HRH Prinţul de Wales, al actriţei Nicole Kidman şi a Prinţesei Marina Sturdza.
Copii și tinerii din casele FARA sunt încurajați să își dezvolte creativitatea, să dezvolte abilități de comunicare prin intermediul artelor și al meșteșugurilor, pentru reintegrarea în comunitate. O parte din creațiile și lucrările tinerilor vor fi expuse miercuri în The Silver Church și apoi scoase la licitație chiar de trupa Taxi. Sunt obiecte potrivite cu sărbătoarea pascală, lucrate cu sufletul.
În afară de strângerea de fonduri, concertul ”Taxi pentru FARA” încearcă să arate că normalitatea este posibilă, chiar și pentru cei vitregiți de soartă. Caritatea nu înseamnă doar bani adunați, ci implicare și suflet. Tinerii îngrijiți de FARA dezvoltă deprinderi creative pentru că sunt sprijiniți și pentru că și-au recăpătat demnitatea, respectul de sine și încrederea în oameni.
În săptămâna Paștelui, Taxi cântă pentru demnitatea umană și dragostea de semeni.
Accesul publicului se face începând cu ora 20.00. Biletele costa 30 de lei în sistemul online (prin http://www.rezervariclub.ro/) și 40 de lei la intrarea în club.

Concert Taxi pentru FARA @ clubul The Silver Church

Concert Taxi pentru FARA @ clubul The Silver Church

Post Stats
  • 315 words
  • 1959 characters
  • 102 s reading time
  • 157 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/evenimente/concerte/concert-taxi-pentru-fara-clubul-the-silver-church/">Concert Taxi pentru FARA @ clubul The Silver Church</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: