Un cadou muzical cu iubire si emotie de la Holograf

Dupa inca un an plin de concerte si de spectacole de succes, trupa Holograf isi planuieste calendarul pentru 2018 anuntand “Best Ballads”, de Valentine’s Day, la Sala Palatului.
Astfel, pe 14 Februarie 2018, declaratiile de dragoste vor curge timp de mai bine de doua ore de muzica live, pe ritmurile celebrelor balade precum “Sa nu-mi iei dragostea”, “Esti asa frumoasa”, “Ti-am dat un inel” sau “Dragostea mea”.

Concertele de ziua indragostitilor au fost o traditie pentru noi. Am renuntat la aceasta traditie pentru o perioada, dar acum revenim la ea cu cea mai mare placere. Pentru ca melodiile noastre se potrivesc cel mai bine acestei zile si definesc perfect dragostea. Va fi o seara cu cele mai bune balade de dragoste Holograf.” declara Dan Bittman.

Acum, in prag de sarbatori, un cadou inspirat pentru prietenii indragostiti sau chiar pentru parintii nostalgici ar putea fi chiar doua bilete la concertul Holograf “Best Ballads”: https://goo.gl/5NMSSA
Biletele VIP costa 168 lei iar pretul pentru restul biletelor variaza intre 54 si 118 lei. Preturile sunt valabile pana la finalul anului.

Chiar daca muzica Holograf este, de multi ani, un laitmotiv al evenimentelor importante din viata noastra si face parte din reteta succesului oricarui eveniment privat, experienta de a trai live emotia si muzica Holograf merita incercata si repetata.
Difuzate la radiourile importante, hiturile celor 5 muzicieni pot completa declaratiile emotionante si buchetele de flori. Spectacolul de Valentine’s Day este organizat de Sublime Romania si promovat de HTag PR si deschide seria de evenimente publice mari ale trupei Holograf in anul care vine.

Un cadou muzical cu iubire si emotie de la Holograf

Un cadou muzical cu iubire si emotie de la trupaHolograf

Post Stats
  • 273 words
  • 1829 characters
  • 89 s reading time
  • 136 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/evenimente/concerte/holograf-cadou-muzical-cu-iubire/">Un cadou muzical cu iubire si emotie de la Holograf</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: