JAZZY NIGHTS @ ENERGIEA cu TZUC & PETZI

Jazzy Nights reincep in Energiea si isi reiau locul bine stiut in calendar. Joia, la un pas distanta de weekend, in acele seri oarecare când, parca, atmosfera lejera de bistro câstiga in fata agitatiei urbane.
Doi artisti conectati la „geografia” muzicala internationala, reuniti intr-un proiect care ocupa pe 13 februarie, seara, dupa 21:30, centrul atentiei, in Energiea. Sau, pe scurt, doi muzicieni care vin sa „cânte” impreuna asa cum o fac mereu: pentru oameni dependenti de groove.
Intâlnirea cu Jazzy Nights se da in strada Brezoianu nr.4 – la parter, cu intrare libera, iar intâmplarea este, ca de obicei:

Cine sunt Tzuc & Petzi:
Tzuc & Petzi
este un proiect dintre cele mai proaspete, generat si crescut de catre doi muzicieni indragostiti pâna peste cap de sunetele calde cu personalitate puternica.
Melanjul muzical in care se scalda cei doi trebuie sa te duca cu gandul la Funk, Soul, Hip Hop, R&B, Disco, poate chiar si House. Muzica nu are limite, spun ei, iar alaturarea lor pe scena urmareste intotdeauna un singur lucru: sa faca oamenii sa se miste.
Petzi, Petra Acker, isi contureaza stilul pe fondul unei voci profunde, imprevizibile, iar Tzuc, de pe bicicleta DJ-ului, pune rotile in miscare catre o pedalare cursiva printre ritmuri care iti fac creierul fericit si te scot, de obicei, din zona de confort.
In cazul celor doi magia se intâmpla mereu, live, pe scena insa pofta poate veni de aici si suna cam asa:

RSVP: www.facebook.com/events/643884095675996 | http://www.energiea.ro/ | Rezervari: 07ENERGIEA / 0736374432

JAZZY NIGHTS @ ENERGIEA cu TZUC & PETZI

JAZZY NIGHTS @ ENERGIEA cu TZUC & PETZI

Post Stats
  • 272 words
  • 1689 characters
  • 88 s reading time
  • 136 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/evenimente/concerte/jazzy-nights-energiea-cu-tzuc-petzi/">JAZZY NIGHTS @ ENERGIEA cu TZUC & PETZI</a>

JAZZY NIGHTS @ ENERGIEA cu TZUC & PETZI
ENERGIEA, Brezoianu nr.4,Bucharest,
02/13/2014
02/13/2014

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: