NORD – noul album Luna Amara

Luna Amara lanseaza, pe 13 octombrie, cel de-al saselea album de studio, NORD, un material puternic si revelator, care prezinta configuratia unui adevar constient si ne pune in fata alegerii de a-l trece sau nu prin filtrul ignorantei. NORD este acum disponibil pentru precomanda, in format fizic si digital, aici: https://umr.lnk.to/NordPR

Noul material discografic Luna Amara – NORD contine unsprezece piese. inregistrat integral in Sala Radio, la Radio Cluj, sub bagheta inginerului de sunet Dan Georgescu, noul album Luna Amara – NORD este produs si distribuit de Universal Music România. Coperta materialului este realizata de Costin Chioreanu/Twilight 13Media Design.

Noul album Luna Amara, NORD, va fi promovat in cadrul unui turneu ce va cuprinde 12 orase din România si Republica Moldova si va incepe cu un concert memorabil, pe 13 octombrie, la Cluj, urmat de un spectacol de exceptie in Bucuresti, pe 20 octombrie. Biletele pentru turneul de promovare a noului album pot fi achizitionate de aici.

Albumul poate fi precomandat, in format fizic si digital, aici: https://UMR.lnk.to/NordPR

Luna Amara inseamna:
Nick Fagadar – chitara, voce
Mihnea Blidariu – chitara, voce
Andrei Eugen Botan – chitara
Sorin Moraru – bass
Ravan Ristea – tobe

Website Luna amara | Facebook Luna amara

Noul album Luna Amara
Noul album Luna Amara
Post Stats
  • 200 words
  • 1345 characters
  • 65 s reading time
  • 100 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/evenimente/concerte/luna-amara-album-nord/">NORD – noul album Luna Amara</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: