METALHEAD Awards: Concert Negura Bunget @ Silver Church

Anul 2013 aduce in scena locala de metal o noutate: METALHEAD Awards. Mai exact, dupa finalizarea votului de la Best Of 2012, trupele romanesti castigatoare pe fiecare categorie in parte (best metal band, best alternative band, best metal album, best alternative album, best metal newcomer si best alternative newcomer) vor canta live in fata fanilor.
Asa ca, joi, 31 ianuarie, incepand cu ora 19:00, la Silver Church veti putea sa-i urmariti live pe:
NEGURA BUNGET
Goodbye To Gravity
FusionCore
Aeon Blank
Days Of Confusion
Razna

Negura Bunget vor sustine un concert special care va include piese vechi pe care nu le-ati mai auzit live de foarte multa vreme asa ca se anunta o seara cu totul si cu totul speciala !
Biletele se gsesc online la pretul de 20 de lei pe METALHEAD aici: http://www.metalhead.ro/bilete/metalhead-awards-cu-negura-bunget-si-altii-in-the-silver-church-17856.html si pe pagina de Facebook aici: https://www.facebook.com/ROCKSPACE/app_272054336236476

Selectezi cate bilete vrei, platesti cu cardul sau cu Paypal si le primesti pe mail. Printeaza biletele sau vino cu smartphone-ul la intrare in ziua concertului Mai simplu de atat nu se poate.
In ziua concertului biletele costa 25 de lei.

METALHEAD-Awards-cu-Negura-Bunget-si-altii-in-The-Silver-Church

Post Stats
  • 187 words
  • 1214 characters
  • 60 s reading time
  • 93 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/evenimente/concerte/metalhead-awards-concert-negura-bunget-silver-church/">METALHEAD Awards: Concert Negura Bunget @ Silver Church</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: