MIXHELL – Iggor Cavalera’s electronic live project @ THE SILVER CHURCH

Trupa MIXHELL, renumitul proiect electro, aparţinând lui Iggor Cavalera, (ex. Sepultura) revine cu un nou show incendiar la Bucureşti.
Cunoscuţi pentru remixurile celebre, cei de la Mixhell revin în România cu o demonstraţie unică, pe 6 noiembrie 2013, în club Silver Church, începând cu ora 22:00.
Pentru concertul din The Silver Church Club, Bucureşti se pun în vânzare la presale un număr limitat de bilete la preţul de 35 de ron. Preţul biletului în ziua de concert va fi de 45 ron. Biletele sunt disponibile online pe eventim.ro, myticket.ro sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti), magazinele Diverta.
Detalii legate de accesul la concert, informaţii referitoare la rezervări şi bilete se găsesc la club, Calea Plevnei nr.61.
Sosirea Mixhell în România face parte din turul european pe care trupa îl susţine pentru promovarea celui mai recent album de studio, lansat in aprilie 2013, “SPACES” şi cu siguranţă reprezintă un moment marcant pentru pasionaţii de muzică electro din România.
Printre piesele Mixhell, care vor încinge platanele la Bucureşti se numără Easy love favelablast, The kids are alright sau Radio Libido.
Mixhell, renumită în Europa pentru stilul electro, reprezintă un proiect iniţiat de Iggor Cavalera fostul component al trupei Sepultura, alaturi de sotia lui, Laima Leyton. Celor doi li s-a alăturat in show-urile live colegul de studio Max Blum, la chitară bass.

Născut în septembrie 1970 în Belo Horizonte, Brazilia, Cavalera este fratele mai mic al vocalistului Max Cavalera, alături de care a pus bazele Sepultura, una dintre cele mai influente trupe de thrash metal ale anilor ’80.

După ani de succese în zona de metal, Max a părăsit trupa Sepultura în 1996, urmat de fratele sau Igor, în 2006. La scurt timp după aceasta, Igor Cavalera a adoptat un stil muzical total diferit, lansând proiectul electro Mixhell, împreună cu Leyton.
Trecerea de la trash metal, stil care l-a consacrat, la electro a fost una foarte fericită pentru Iggor Cavalera, Mixhell devenind una dintre cele mai apreciate trupe electro din Europa.
Un eveniment recomandat de Radio Guerrilla
Partener comunicare: Rock Events

 

Bestimix: Mixhell by Bestimix on Mixcloud

 
MIXHELL - Iggor Cavalera's electronic live project # THE SILVER CHURCH

Trupa MIXHELL, renumitul proiect electro, revin în România cu o demonstraţie unică, pe 6 noiembrie 2013, în club Silver Church, începând cu ora 22:00.

Post Stats
  • 407 words
  • 2554 characters
  • 132 s reading time
  • 203 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/evenimente/concerte/mixhell-iggor-cavaleras-electronic-live-project-silver-church/">MIXHELL – Iggor Cavalera’s electronic live project @ THE SILVER CHURCH</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: