NOPTI POLONEZE: PIOTR KUREK LIVE & LUTTO LENTO LIVE

PE 30 MAI, CLUB EDEN (Palatul Stirbei, Calea Victoriei, 107, 010069 Bucharest, Romania)SE MUTA IN EXPERIMENTALIA, INSOTIT DE DOI FANTASTICI MUZICIENI DIN POLONIA:

PIOTR KUREK vine din Varsovia si, din 2006 incoace, colaboreaza cu o lista interminabila de companii de dans si teatru, case de discuri si artisti din diferite zone. A fost invitatul a prestigioase festivaluri europene, precum Transmediale (Berlin), Unsound (Cracovia), Elevate (Graz) sau UH Fest (Budapesta). Cunoscut si pentru proiectele Pietnastka, Heroiny, Ślepcy si Suaves Figures, Kurek este creatorul unei muzici fantastice & misterioase, in care sunetele sintetizatoarelor analogice se intalnesc cu bizare interventii vocale pe o planeta unica.

www.soundcloud.com/piotr-kurek

http://piotrkurek.bandcamp.com/

——————————————————————-

LUTTO LENTO locuieste in acelasi oras si e membru al Hydro Ghetto, crew-ul care organizeaza cele mai misto petreceri din Polonia. Se prezinta ca sound artist, muzician si DJ. In timpul performance-urilor sale, Lutto Lento manipuleaza benzi magnetice, obiecte neidentificabile, microfoane si efecte pentru a construi fabuloase colaje sonore in care se intalnesc experimentalul si melodia pentru a da un hibrid dansabil, cu radacini in muzica anilor ’90.

www.soundcloud.com/luttolento

www.luttolento.bandcamp.com

Post Stats
  • 183 words
  • 1460 characters
  • 59 s reading time
  • 91 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/evenimente/concerte/nopti-poloneze-piotr-kurek-live-lutto-lento-live/">NOPTI POLONEZE: PIOTR KUREK LIVE & LUTTO LENTO LIVE</a>

One Response

  1. pantofi sport 26/01/2015

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: