O toamna cu parfum, culoare si stralucire marca LOREDANA

Diva muzicii romanesti va sustine pe 25 noiembrie, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Bucuresti, un concert extraordinar. Cu o cariera de peste 25 de ani, timp in care s-a reinventat asa cum nu a mai facut-o niciun artist, Loredana si-a surprins intotdeauna publicul. Calitatile vocale deosebite, temperamentul si stilul sau unic i-au permis sa abordeze toate genurile muzicale. In aceasta toamna, Loredana a pregatit pentru toti iubitorii muzicii sale un spectacol total.
 
Pe data de 25 noiembrie, Sala Palatului va fi Zagga! Va fi un show in care voi da totul, cu multa atitudine, cu energie si cu piese din toate perioadele care mi-au marcat cariera. Concertul va puncta lansarea unui nou album, vor fi multi invitati si momente surpriza, piese noi dar si cunoscutele melodii mai vechi. Vom trece impreuna prin dance, pop, rock, muzica de petrecere si tiganeasca, folclor, hip-hop si multe altele intr-un spectacol 100% Loredana”. 
Toamna asta, Loredana da culoare vietii!
Duminica, 25 noiembrie, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Bucuresti!

Post Stats
  • 163 words
  • 1062 characters
  • 53 s reading time
  • 81 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/evenimente/concerte/o-toamna-cu-parfum-culoare-si-stralucire-marca-loredana/">O toamna cu parfum, culoare si stralucire marca LOREDANA</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: