Concert Petra Acker & The Band feat. very special guests

Nu-Soul, Jazz si Funk intr-o experienta intima si inspirata impreuna cu Petra Acker, corul CircleSounds si trupa formata din Michael Acker si Albert Tajti.

Alaturi de acestia vor urca pe scena Teatrul de Arta muzicieni diversi, exprimand filosofia impartasita in cercul muzical din care fac parte si caruia va invita sa va alaturati intr-o calatorie muzicala pe taramul armoniei.
Petra Acker & The Band aduna in jurul lor muzicieni si iubitori de muzica de aproape 25 de ani, interpretand impreuna trairi muzicale simple si profunde pe ritmuri si armonii de Nu-Soul, Jazz si Funk.

Joi, 23 Noiembrie, ora 20:30 va propunem spre prima auditie piese reprezentative de pe albumul aflat in lucru sub semnatura Petra Acker & The Band. Magia Another Star si We go far se datoreaza in egala masura corului CircleSounds, format in cadrul intalnirilor de circle singing – improvizatie vocala si body percussion – organizate de Petra – o latura a proiectului inCERc, din care mai face parte si Anamaria Guguian, consilier de dezvoltare personala si trainer de miscare creativa.
Anul 2017 a fost si este unul de inspiratie creativa si coeziune de grup. Dupa experienta minunata a concertului din martie anul acesta la Teatrul de Arta, Petra Acker va prezenta pe 23 Noiembrie povestea proiectelor anului 2018. Un eveniment foarte special prin formula propusa, o calatorie muzicala de care speram sa se bucure un public cat mai divers!

Petra Acker este o artista de origine saseasca din Romania cu o experienta muzicala ampla. Vocea si timbrul vocal ale Petrei se dezvolta de la varsta de 6 ani pe scene locale si internationale, in cluburi de muzica, sali de spectacole, evenimente in aer liber si spatii neconventionale. Colaborari diverse cu artisti consacrati printre care Joel Holmes (SUA, New York), Alexandru Anastasiu (RO), Viktor Toth (HU), Thomas Siffling Trio (DE), Elly Wright (AT/SUA), Roger Treece(SUA) au contribuit la evolutia stilului muzical al Petrei.

Michael Acker comunica prin muzica. Acordurile sale sunt un limbaj pe care il inteleg nu doar muzicienii, ci oricine recunoaste caldura bucuriei umane. Activ pe scena de jazz si soul romaneasca, stilul lui Michael este apreciat pentru rezonanta si capacitatea de a surprinde.

Albert Tajti, un pianist de seama al scenei de jazz si nu-soul romanesti, completeaza formula cu armonii si ritmuri mereu inspirate.

De-al lungul anilor, Petra & The Band au experimentat si s-au exprimat prin Jazz, Soul, R’n’B, uneori chiar House sau Downbeat, avand ca inspiratie formule diverse, cu muzicieni autohtoni si internationali. Prezenti pe scene din Romania, Germania, Austria, Ungaria, Marea Britanie (Londra) si Slovacia (Bratislava), Petra & The Band au reusit de fiecare data sa inspire si sa exprime armonii colective, prin participare muzicala si prezenta scenica.

Va asteptam asadar la concert pe 23 Noiembrie 2017 ,ora 20:30, Teatrul de Arta Bucuresti (Strada Sfântul Ștefan 21, București 030167)

Ofera la randul tau inspiratia primita si Let’s do whatever happens!

Facebook Event | Facebook page | Website | Instagram

Concert Petra Acker & The Band feat. very special guests

Concert Petra Acker & The Band feat. very special guests

Post Stats
  • 493 words
  • 3240 characters
  • 160 s reading time
  • 246 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/evenimente/concerte/petra-acker-band-feat-special-guests/">Concert Petra Acker & The Band feat. very special guests</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: