Raku emite semnale intr-un nou concert in Iasi

Raku emite semnale intr-un nou concert in Iasi!
Sambata, 9 iunie , Pub Underground, Galeriile comerciale  Stefan cel Mare
Raku a inceput sa asculte hip hop in 1993, iar un an mai tarziu, incepe sa se antreneze pentru a performa ca MC. Prima aparitie live a lui are loc in 1995, la o actiune de propaganda politica a cenaclului “Totusi iubirea”.
Prima aparitie discografica se intampla in anul 1997, pe piesa “Mai multi bani mai multe probleme” inclusa in compilatia Marpha Hip hop 2. Prima trupa in care a activat si a inceput sa se gandesca serios la muzica se numea Utopik (in componenta Raku si Drops). A facut parte din formatia Morometzii alaturi de care a lansat trei albume si mai tarziu din formatia Zale cu care a lansat “Chei Verbale” si “Respect”.
De-alungul timpului, raku mai colaborat cu Dru Klein, CTC, Christu, Subsemnatu, Parazitii, Praetor, Cheloo, Dj Dox, Ombladon si Urban Records, etc…
Printre ultimile materiale discografice semnate raku  mentionam :“Emite semnale”(lansat pe 6 martie 2011 in Bucuresti), “In alta frecventa” (2011) si “Fuzionare (remix collabos)” (2012).

Biletele sunt disponibile in ziua de concert la locatie la pretul de 15 Ron.
https://www.facebook.com/pubunderground
Pentru rezervari si informatii marketing@rockevents.ro sau 0740 412 500
 
http://www.raku.ro/
www.rockevents.ro

Raku emite semnale intr-un nou concert in Iasi

Raku emite semnale intr-un nou concert in Iasi

Post Stats
  • 219 words
  • 1517 characters
  • 71 s reading time
  • 109 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/evenimente/concerte/raku-emite-semnale-intr-un-nou-concert-in-iasi/">Raku emite semnale intr-un nou concert in Iasi</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: