Sarmalele Reci & Timpuri Noi @ Club Quantic

Sarmalele Reci & Timpuri Noi @ Club Quantic
24 August 2018 | @Gradina de Vara din Quantic, soseaua Grozavesti, nr.82

Sigur ati ghicit ca este vorba despre un concert unplugged alaturi de 2 dintre cele mai longevive trupe ale rock-ului romanescTimpuri Noi si Sarmalele Reci.
Asa ca, va asteptam vineri – 24 august la un eveniment 100% acoustic si de mare anvergura.

——————————————————————————-
Sarmalele Reci, infiintata înca din 1993, cu o discografie ce cuprinde 8 albume si aparitii la numeroase festivaluri din tara si din strainatate, formatia SARMALELE RECI are una dintre cele mai constante prezenţe pe scena muzicala romaneasca, fiind un proiect artistic de calitate, bazat pe creativitate, inovaţie, energie şi tonus al vieţii.
Pe parcursul carierei, trupa a beneficiat de recunoaşterea din partea revistelor muzicale şi mass media. În anul 2007, Sarmalele Reci au primit premiul „Actualitatea Muzicala” pentru 14 ani de succese în muzica rock.

 Facebook Sarmalele Reci


———-
Trupa Timpuri NOI este simbolul rock-ului romanesc al ultimelor decenii si, în formula actuala, este vocea rock-ului cu mesaj puternic, elaborat, inteligent si acid!
De la înfiintarea trupei, Dan Iliescu a fost prezent în Timpuri NOI în calitate de compozitor si chitarist. Începand cu anul 2011, Dan Iliescu si-a asumat si rolul de solist, continuand misiunea muzicala asumata în urma cu cateva decenii…. Pentru cei care nu stiu înca, Dan Iliescu este compozitorul tuturor hiturilor pe care publicul le stie atat de bine: Stere, Tanta, Adeline, Luca, Helga, Bordelul Mov, Catran, Nato, Tata…iar lista poate continua, cu doar cateva exceptii, cu toate albumele scoase de-a lungul timpului de catre Timpuri Noi.

Facebook Timuri Noi


——————————————————————————-
Bilete:
35 lei în presale, pana pe data de 23 august -> https://goo.gl/mz2xpk
50 lei în ziua evenimentului, la intrare sau -> https://goo.gl/mz2xpk

Pagina eveniment >>>

Sarmalele Reci & Timpuri Noi @ Club Quantic

Sarmalele Reci & Timpuri Noi @ Club Quantic

Post Stats
  • 309 words
  • 2434 characters
  • 100 s reading time
  • 154 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/evenimente/concerte/sarmalele-reci-timpuri-noi-club-quantic/">Sarmalele Reci & Timpuri Noi @ Club Quantic</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: