TATAIA buy ram: Max Cooper, Dual Shaman, Herne, Grayscale @ Atelierul de Productie

TATAIA buy ram il aduce pentru prima oara in Romania pe Max Cooper, unul dintre cei mai dinamici si interesanti producatori ai scenei techno de astazi, alaturi de Origami Sound: Dual Shaman (live act), Herne si Grayscale.
Totul intr-un setting vizual hipnotic, de proiectii pe diferite suporturi, intercalate, sincronizate la pulsul muzicii, create de Wonderboy, Alina Anca si Schultz.
Cu o experienta de aproape 11 ani pe scena electronica din Marea Britanie, Max Cooper si-a construit cu minutiozitate un sound unic printr-o fuziune de contraste. Opozitia dintre atonalism si armonic, dintre vechi si nou, dintre linii de bass puternice si synthuri abstracte, dintre glitch si melodic creeaza o furtuna techno, care te re-circuiteaza.
Max Cooper aplica teoreme matematice in productiile sale pentru a transforma mesajul muzical intr-un caleidoscop organic si glitchy. Pana in prezent a lansat piese la Traum Schallplaten, unul dintre cele mai respectate labeluri de techno din Germania, unde colaboreaza cu nume ca Extrawelt, Minilogue, Fairmont si Microtrauma. A semnat remixuri pentru formatii ca Hot Chip, Au Revoir Simone si Portishead, dar si pentru producatori precum Agoria, Sasha, Pig & Dan, Kaiserdisco.

Seturile lui Max Cooper te provoaca la o explorare muzicala a granitei dintre ordine si haos, care trece prin pasaje hipnotice si ambientale dar poate arunca oricand totul in camere obscure in stilul Berlin sau Detroit.

http://www.maxcooper.net/
http://soundcloud.com/max-cooper
https://www.facebook.com/maxcoopermax

Dual Shaman, Vio si Dacian, sunt doi frati din Targu Mures pasionati de tot ceea ce inseamna inovatie in muzica electronica, pornind chiar de la baza, de la crearea de noi sunete. In liveuri folosesc instrumente muzicale aproape sf si experimenteaza cu beaturi impersonale, care trezesc monstrii activati energetic de ringul de dans, dar si cu bucati intime, emotionale.

Au releasuri/ remixuri lansate la: Proton, Manual, Cinematique, Wolfskuil, Wide Angle, 3LHR, SNEJL, Origami Sound, Farver. Au remixat/ fost remixati de catre: Tigerskin, Ryan Davis, Jesse Somfay, Roland M Dill, TJ Kong, Nuno Dos Santos, Aebeloe, Taras van de Voorde, Jeff Bennett. Fac sound design/sample libraries pentru: Sony Creative Software, Sample Magic, Zero-G, Wave Alchemy, SoundstoSample si ShamanStems.

http://www.facebook.com/dual.shaman.music
http://soundcloud.com/dual-shaman/dual-shaman-live

——–

Herne
http://soundcloud.com/herne
http://facebook.com/hernehiili

——–

Grayscale
http://colorblind-official.tumblr.com/
http://soundcloud.com/colorblind-official
www.facebook.com/GRAYSCALEE

————————————————————————

La party avem si o serie fresh de TATAIA #4, abia scoase din tipar 😉

——–

Iar la miezul nopții se vor servi mucenici abia scoși din cuptor 😉

——–

TATAIA buy ram intentioneaza sa adune laolalta toata populatia de colaboratori, cititori, melomani, gimnasti ai ringului de dans, hipsteri si hipioti, oameni de bine de peste tot.
————————————————————————

Va invitam la o calatorie melodica prin univers.
Vineri, 9 martie, 23:00
Atelierul de Productie
Splaiul Unirii 160

Intrare 20 lei pana la ora 12:00, 30 lei dupa.
www.tataia.net

TATAIA buy ram: Max Cooper, Dual Shaman, Herne, Grayscale  @ Atelierul de Productie

TATAIA buy ram: Max Cooper, Dual Shaman, Herne, Grayscale @ Atelierul de Productie

 

Post Stats
  • 483 words
  • 3691 characters
  • 157 s reading time
  • 241 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/evenimente/concerte/tataia-buy-ram-max-cooper-dual-shaman-herne-grayscale-atelierul-de-productie/">TATAIA buy ram: Max Cooper, Dual Shaman, Herne, Grayscale @ Atelierul de Productie</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: