Turneu National Trupa Partizan

Odata  cu venirea toamnei, Partizan pornesc in turneu de promovare, intr-o noua formula si cu un nou single ,, Manualul e manual“, primul extras de pe noul album, ce va fi lansat anul viitor.
Turneul va include concerte in majoritatea oraselor din tara, in doua etape.

Prima etapa cuprinde urmatoarele orase:
24.10 Bucuresti – Stuf Vama Veche
25.10 Ploiesti – The Shamrock
30.10 Fagaras – Cover Club
31.10 Cluj – Euphoria Music Hall
01.11 Oradea – Moszkva Cafe
02.11 Baia Mare – Symphony
09.11 Iasi – Underground Pub
13.11 Craiova – Café Teatru Play
14.11 Arad – Club Flex
15.11 Timisoara – Set Up Venue
16.11 Deva – Fischers Pub
21.11 Sibiu – Oldies Pub
22.11 Medias – Joben Club
23.11 Tg.Mures – The Office Club
6.12 Slatina – The Rock
7.12 Bucuresti – Club Control

Dupa o vara in care a evoluat in pe scena festivalurilor ,,Zilele Prieteniei” si ,,Bucovina Rock Castle”. Partizan isi propune sa  aduca ,,Manualul “cat mai aproape de publicul fidel .
Noul single a fost extrem de bine primit de public si de critica avizata din industria muzicala autohtona, fiind catalogat ca o piesa muzicala de exceptie, ce impresioneaza prin orchestratii, creativitate a sound-ului, tonuri si interpretare artistica.
Pe linga acest single trupa a pregatit un intreg buchet de piese reinterpretate si reorchestrate intr-o maniera actuala, reusind astfel sa se reinventeze si sa atraga noi fani.
Detalii legate de accesul la concert, informatii referitoare la rezervari si bilete se gasesc la fiecare locatie in parte.

Partenerul radio al turneului este Rock FM | Comunicare realizata de Rock Events.
Partizanii se feresc de tot ce inseamna satira sau critica la adresa oamenilor obisnuiti. Aduc situatii din dimensiunea reala si le transpun in una stiintifico-fantastica. Partizan creeaza un univers paralel in care ne regasim cu totii.
Trupa evolueaza azi intr-o formula pe cat de noua, pe atit de veche, toti fiind anterior membri Timpuri Noi. Actuala formula ii include pe ARTANAdrian Plesca la voce,  SUEDEZU’Razvan Moldovan, la chitara, Andrei Barbulescu la tobe si pe Adrian Bortun la bass.

Odata cu venirea toamnei, Partizan pornesc in turneu de promovare, intr-o noua formula si cu un nou single ,, Manualul e manual", primul extras de pe noul album, ce va fi lansat anul viitor.

Odata cu venirea toamnei, Partizan pornesc in turneu de promovare, intr-o noua formula si cu un nou single ,, Manualul e manual”, primul extras de pe noul album, ce va fi lansat anul viitor.
Turneul va include concerte in majoritatea oraselor din tara, in doua etape.

Post Stats
  • 361 words
  • 2578 characters
  • 117 s reading time
  • 180 s speaking time
Link to this post:

<a href="https://www.mediatarget.ro/evenimente/concerte/turneu-national-trupa-partizan/">Turneu National Trupa Partizan</a>

Lasa un raspuns

%d bloggers like this: